la 23-08-2025 09:06 PM - editat ultima oară la 01-09-2025 03:39 PM de DanielaH
Nu știu cum am activat un abonament wear harmony OS Watch ! Și as vrea sa îl scot . Aveți idee ce trebuie sa fac?
la 23-08-2025 09:35 PM
23-08-2025 09:43 PM - editat 24-08-2025 12:24 PM
Esti sigur(a) ca e un abonament sau e doar o plata pt o aplicatie care ofera "fete" de smartwatch Huawei? Daca e in jur de 7.50 lei si ai ceas Huawei, e vb despre Harmony Watch Face Wear OS. "Harmony este un cadran de ceas Wear OS simplu și extrem de personalizabil. În fundal, o bară de progres indică secundele. Mâinile și tema de culoare sunt editabile în setări. Fundalul poate fi setat în negru complet sau într-o nuanță închisă a temei de culoare."
DETALII: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.watchfacestudio.harmony&hl=ro
la 24-08-2025 07:43 AM
În mod normal când realizezi astfel de achiziții primești un mail de confirmare ce conține și informații dezabonare/abonare.
Ai primit un astfel de mail sau SMS?
la 24-08-2025 11:34 AM
Salutare!
Ceasurile Huawei (presupun că la ele te referi când ai spus Harmony OS) sunt dependente de Huawei Health pentru configurare.
Poți detalia ce anume ai activat sau ce anume ai făcut?
la 14-09-2025 08:40 AM
Am vazut si pe factura mea aceasta Taxa WearHarmonyOS Watch, de 8,69 lei. E drept ca, apare si la REDUCERI, cu - in fata. Problema e ca, nu am avut niciodata ceas Huawei, iar telefon Huawei, nu am mai avut de vreo 15 ani.
Cu Djingo sau Django, cum **beep** il cheama, nu te poti intelege. Zici ca e handicapat.
14-09-2025 09:14 AM - editat 14-09-2025 09:29 AM
Salutare!
Din ce se vede in screenshot serviciul "WearHarmonyOS Watch" este facturat lunar și are un cost 0 in urma reducerii.
Acest cost se referă cel mai probabil la serviciul number share.
Pentru dezactivare va trebui contactat serviciul clienți orange prin chat (cerând transfer către un operator uman) sau telefonic.
https://www.orange.ro/contact/
Dezactivarea se poate face și în magazinele Orange sau prin accesarea my Orange secțiunea opțiuni.
la 14-09-2025 10:25 AM
Salutare,
Tin sa te corectez putin la partea de dezactivare... Pentru a dezactiva Number Share-ul, va fi necesar ca titularul de contract sa acceseze aplicatia My Orange, urmand sa deschida pagina de "Servicii", apoi selectat banner-ul "Number Share". Din meniul respectiv va trebui sa isi caute dispozitivul asociat urmand sa selecteze "Dezactivare Number Share".
Mai pe scurt, doresc sa iti confirm ca agentii de la Serviciul Clienti sau Chat nu se ocupa cu dezactivarea Number Share-ului, ci doar persoana in cauza care detine abonamentul.
Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta!
Gabubu
15-09-2025 08:28 AM - editat 15-09-2025 08:34 AM
Având în vedere că utilizatorul nu a activat aceasta functie, este de datoria Orange să rezolve problema indiferent de metoda de contact. De asemenea Orange trebui să-l compenseze daca a plătit pentru un serviciu pe care nu la cerut.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor