anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tot timpul am trimis SMS, de cateva zile apar ca MMS

Cum sa setez telefonul sa trimita numai SMS.

Multumesc anticipat

1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru

cel mai simplu mod este sa stergi setarile MMS ... in felul asta niciodata nu se vor mai putea trimite mms uri nici din greseala.(eu am setarile sterse)

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

mihai_13
Maestru

cel mai simplu mod este sa stergi setarile MMS ... in felul asta niciodata nu se vor mai putea trimite mms uri nici din greseala.(eu am setarile sterse)

Multumesc din suflet Mihai!

Da' de unde se sterg, setari probabil...Dar sunt ataaatea!

Cand ai cateva minute suna-ma daca vrei...0786203xxx

Cred ca am rezolvat, datorita tie!

Putem face o proba, sa-ti trimit un SMS

@Cristi-Simpatic: Mă bucur că ai rezolvat problema. Poți utiliza opțiunea mesajelor private pentru anumite informații cu caracter personal (număr de telefon,  adresă, alte info) discutate cu alți membri ai Comunității. Mulțumesc.

ma bucur daca ai rezolvat 😋

Salut, @Cristi-Simpatic. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Deci ai reușit? Te-a ajutat răspunsul primit de la mihai_13? Dacă da, îl poți selecta ca soluție pentru a veni în ajutorul altor membri care au o situație similară.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu pățeam asa, dar am anulat opțiunea cu MMS-urile din My Orange și nu mai sunt probleme. Asta cu ceva ani în urmă. Intri la setări - servicii și dai bifa spre stânga, pentru ca serviciul să devină inactiv, cum este în poză.

Vio73_1-1746033857655.jpeg

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Variantele ar fi:

• Dezactivarea serviciului din aplicația my Orange (my Orange - servicii - voce - dezactivare mesaje multimedia)
  • prin ștergerea setarilor mms din secțiunea apn-uri a telefonului (unele telefoane permit editarea/ștergerea setarilor, atenție în cazul resetării setarilor de rețea)
  • Prin contactarea serviciului clienți și solicitarea dezactivării serviciului
  • Prin deplasarea într-un magazin Orange și cererea către un consultant Orange a dezactivării serviciului.

Important ar fi sa ne spui ce sa modificat în ultimile zile astfel încât sms-urile să apară ca mms-uri. Ai făcut anumite modificări în setările telefonului?

Este posibil sa fi activat funcția:

Mesaje trimise către mai multe persoane

Dacă trimiți un mesaj către un grup, telefonul poate converti SMS-ul într-un MMS.

Caută opțiunea „Trimite ca SMS către grupuri” sau „Trimitere mesaje individuale” în aplicația Mesaje și activeaz-o.