anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

reziliere contract serviciu internet inainte de termen

mariac2
Junior

buna ziua, am solicitat rezilierea contractului de servicii de internet inainte de termen. in urma discutiilor cu operatorii din call center, acestia m-au informat ca rezilierea contractului consta in plata taxei de reziliere si predarea echipamentului, mai exact a router-ului. zilele acestea am fost sa platesc taxa de reziliere, insa nu am reusit sa predau si echipamentul, deoarece mi-au spus ca nu-l pot primi inainte de cele 30 de zile de la data solicitarii. practic, rezilierea efectiva se intampla in momentul predarii echipamentului chiar daca taxa a fost achitata, iar echipamentul poate fi predat in minim 30 de zile, nicio zi in minus. 

as dori sa stiu daca cineva a mai reziliat contractul inainte de termen, daca ati procedat/ ati fost informat la fel precum cazul meu, deoarece nu pot intelege rationamentul din spatele ideii ca taxa de reziliere poate fi platita oricand, insa echipamentul trebuie neaparat predat de abia dupa 30 de zile de la socilitare. 

va multumesc anticipat pentru raspunsuri 🙂 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Nu am reziliat eu, dar știu că echipamentele trebuie predate în momentul în care ți se închide efectiv contractul, în termen de câteva zile. De ce? Pentru că cei din Orange Shop nu primesc aparatul respectiv și nu îți pot face Proces verbal de predare - primire decât în momentul în care contractul este închis efectiv.

Știu de la sora mea când a predat echipamentele,  după ce a închis contractul pentru că a făcut altul mai avantajos.

Sper că te-am lămurit!

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73

Salutare!

Nu am reziliat eu, dar știu că echipamentele trebuie predate în momentul în care ți se închide efectiv contractul, în termen de câteva zile. De ce? Pentru că cei din Orange Shop nu primesc aparatul respectiv și nu îți pot face Proces verbal de predare - primire decât în momentul în care contractul este închis efectiv.

Știu de la sora mea când a predat echipamentele,  după ce a închis contractul pentru că a făcut altul mai avantajos.

Sper că te-am lămurit!

Baftă!

multumesc frumos pentru clarificare. deci, inteleg ca inchiderea efectiva a contractului, din punct de vedere legal se realizeaza in termen de 30 de zile si de abia atunci poate fi predat si echipamentul. 

Vio73

În principiu, da. Acel termen este maxim. Cel mai bine este să vezi în My Orange ce se întâmplă și când este închis contractul, predai și echipamentele. 

Cu plăcere!

MihaiC99
Junior entuziast

user_17988035
Începător

Buna cat au costat taxele de reziliere,eu as dori sa renunț la abonamentul TV si internet, in principiu din cauza ca nici dupa un 2 ani de zile.nu am reusit sa gasesc o logica in spatele asezari posturilor tv,de net nu ma plang folosesc wifi ocazional sinpe tv-uri.Insa este la pachet sa zic asa abonamentul.