anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost apelat de numărul +40 (374) 747 217

Alinsco
Începător

Bună, am fost apelat de numărul +40 (374) 747 217, dar când sun înapoi sună ocupat

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

 

Am verificat numarul de telefon de pe care ai fost apelat si iti confirmam ca este un numar ce apartine de Orange Romania.

Intr-adevar, acest numar nu poate fi reapelat, dar cel mai probabil va reveni in ziua/ zilele urmatoare.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este număr din centrala Orange, nu poate fi reapelat. Cea mai bună  metodă este să îi contactezi prin Chat Djingo și să întrebi dacă acel număr a fost de la ei:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Sau din aplicația My Orange ( de pe telefon)- cele 3 puncte din dreapta jos (Altele)- Contact și feedback- Scrie-ne și ceri transfer operator.

Baftă!

arsradu
#StarMember

Salut,

Pare un numar Orange, ceea ce inseamna ca, intr-adevar, nu poate fi reapelat. Daca ai deschis o sesizare, e posibil sa te sune din cauza asta. Sau, daca ai abonament, e posibil sa te sune sa-ti faca o oferta.

Numarul pare legitim. Eventual, data viitoare cand te suna, poti sa raspunzi si vezi ce iti spun. Daca nu esti sigur de ceva, te asteptam aici sa ne povestesti cum a decurs conversatia si daca ai nevoie de un sfat sau ceva, incercam sa te ajutam. 🙂

Client Orange

Nu am făcut sesizare și dețin cartela prepay …

Posibil să te sune pentru o ofertă de trecere la abonament. Știu mai multe persoane care au primit astfel de apeluri, inclusiv eu am fost apelat pentru un prepay pe care îl dețin.

Deci poți răspunde (sau nu) și analiza oferta !

Baftă!

Poate vor sa te converteasca la un Yoxo sau abonament. :)) Sincer, nu-ti recomand nici una nici cealalta. Dar...cel putin apelul in sine pare legitim.

Cu toate astea, iti recomand precautie, si nu furniza date personale, daca nu esti sigur ca vorbesti cu un consultant Orange.

Daca vrei trecere la abonament, o poti face intr-un Orange Shop (cu toate ca, din nou, nu-ti recomand), iar pentru Yoxo nu trebuie decat sa-ti descarci aplicatia. Ce vreau sa spun e ca nu depinzi de telefonul lor.

Deci, eventual, daca nu esti interesat de ceea ce vor sa-ti ofere, poti sa refuzi frumos si cu asta basta.

Client Orange

delfinas
#StarMember

Poate e un telefon de la ofertare. Vor reveni, probabil cu o oferta sa treci pe abonament.

Salut,

 

Am verificat numarul de telefon de pe care ai fost apelat si iti confirmam ca este un numar ce apartine de Orange Romania.

Intr-adevar, acest numar nu poate fi reapelat, dar cel mai probabil va reveni in ziua/ zilele urmatoare.

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Numărul aparține Orange și cel mai probabil ai fost sunat pentru a primi o oferta (având în vedere că nu ai făcut nici o solicitare/sesizare).

Eu as începe prin a verifica in contul my Orange dacă ți-ai dat acordul pentru a fi contactat (Acorduri privind datele cu caracter personal).

Poți verifica acest lucru in my Orange - setări cont.

1000009070.jpg

Desigur au mai fost cazuri în care clienții au fost contactați și fără că aceștia să își de-a acordul.

Bafta