la 22-04-2025 07:12 PM
Buna ziua, de cand am cartela noua orange nu functionează să primesc apel prin centrală. Situația e așa: lucrand la tazz unii clienti stau la case fara sonerii. Apas apelare client in aplicatie si nu primesc niciun apel de conectare. Clientul primeste apel iar cand raspunde i se inchide. Mentionez ca la vodaphone n-am avut problema asta
la 22-04-2025 07:35 PM
Salutare!
Ai discutat acest aspect la Serviciul clienți? Poți să le trimiți un mesaj din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator.
Sper să reușești!
la 22-04-2025 07:53 PM
Da, mi-au spus ca nu le apare nicio problema in sistem
la 22-04-2025 08:05 PM
Salut,
Ai testat sim-ul într-un alt telefon pentru a elimina o problema legata de telefon (software). Poți face și un test cu serviciul VoLTE dezactivat.
Daca tot nu merge ar trebui să-i contactezi telefonic și să ceri transfer către departamentul tehnic daca nu ai făcut asta deja.
la 23-04-2025 06:19 AM
Mă gândesc că poate ai colegi în aceeași situație și dacă alții reușesc, sigur e o problemă de la tine sau ceva tehnic. Dar trebuie luate prin excludere! Încercă și cu alt sim ( cartelă ), dacă ai posibilitatea.
la 22-04-2025 10:38 PM
Vezi daca ai ceva de bifat in aplicatie, vreo permisiune pt acest nr de telefon.
la 22-04-2025 11:01 PM
@Crustpunk1: Nu activez în domeniul respectiv, dar consider că ar fi util și celorlalți dacă ne-ai explica în ce anume constă ”apelare client”? Personal, apelarea respectivă mi se pare ca o ”atenționare în aplicație”, sau ca pe un ”apel prin aplicația TAZZ”, toate similar cu un apel printr-o alpicație similară de ”instant messaging”, adică nu folosind aplicația de apelare a telefonului. Înțeleg eu greșit? Dacă da te rog corectează-mă, altfel consider că aplicația folosește datele mobile și cumva nu se primește permisiunea (poate fi inclusiv de agendă/microfon) pentru aplicația celor de la tazz.
la 22-04-2025 11:07 PM
Buton de contact client initiat de mine. Exact ca atunci cand esti sunat prin centrală de orice companie unde ti se dă mesajul robot inainte de apel cu "in curand veti fi preluat de un operator. Continuarea apelului reprezinta acordul dumneavoastra..."
la 22-04-2025 11:40 PM
Eu raman la ideea ca tine de aplicatie, nu de Orange.
la 23-04-2025 12:13 AM
Cu scuze, dar n-am înțeles nimic. "Buton inițiat de tine"??? Pe de altă parte, la un apel primit prin centrală în mare parte a cazurilor NU "intră" robot ci direct operatorul. Atunci când apelez eu... este altă situație.
Oricum, după cum intuiam, problema ar fi de aplicație. Concret, când apelez din/prin whatsapp, apelul voce prin date mobile nu are nici o legătură cu aplicația de apelare a telefonului și resursele de minute, ci strict cu conexiuneade net.
Poate unele detalii suplimentare/ screenshot cu acel "buton" ar ajuta clarificării.
la 25-04-2025 10:05 AM
@Crustpunk1, s-a rezolvat situația cu primirea apelurilor?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor