anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema portare nu pot folosi nici numarul provizoriu si nici pe cel portat

RazvanDu
Vizitator

Buna ziua,

Astazi intre ora 9-13 era programata portarea numarul din Vodafona in Orange. La 11 am primit sms ca portarea a fost finalizata dar din pacate numarul portat nu este functional. Mai mult nici numarul provizoriu alocat ieri cand am introdus SIM-ul Orange nu functioneaza. Nici macar Serviciul Clienti nu il pot apela.

SIM-ul introdus ieri apare inca asociata numarului provizoriu iar cel portat apare cu No SIM.

Va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil cu rezolvarea situatie.

Multumesc,

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Salut, Răzvan! Ai încercat și acum să pui SIM-ul Orange în telefon? Dacă ai primit mesaj că portarea a fost finalizată, ar trebui să funcționeze.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Buna, 

SIM-ul orange este in telefon incepand de ieri cand am fost contactat de la colegii ce se ocupa cu portarea si mi-au spus ca pot introduce SIM-ul orange si care va functiona cu numarul provizoriu pana astazi cand se realizeaza portarea.

Dupa ce am primit SMS-ul de confirmare a portarii am incercat restart de mai multe ori, scos si reintrodus SIM. Este ciudat ca date, 5G, am dar nu functioneaza voce+SMS pe numarul portat, si bineinteles nici pe cel provizoriu.

Ce alte optiuni am?

Multumesc.

Îmi poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Rugăm și noi colegii să verifice.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Radutuby
#StarMember

Salutare!

Încearcă și un restart sau activează modul Avion, apoi revino la normal. Poate fi și o eroare de sistem Android.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Salut, am incercat restart de mai multe ori, si sunt pe iOS.

În acest caz, cel mai probabil este o problemă de provizionare după portare. Contactează suportul Orange de pe alt număr prin apel la 300 și explică-le clar situația, pentru a verifica asocierea SIM-ului cu numărul portat și serviciile de voce/SMS.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat că numărul a fost portat cu succes. Au făcut și o resetare a serviciilor de rețea și te roagă să încerci din nou să apelezi după un restart la telefon. Eventual să faci o probă și cu SIM-ul într-un alt telefon. Te așteptăm să revii cu vești bune.

Am restartat telefonul si am introdus SIM-ul in alt telefon dar din pacate tot nu functioneaza.

Îmi pare rău :((

Trimite-mi, te rog, în mesaj privat cel puțin două exemple de apeluri eșuate (numărul către care încerci să apelezi + ora apelului + ce se întâmplă). Vom deschide un ticket către colegii de la departamentul tehnic.