anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu primesc newsletter orange

Viocat
Senior certificat
Desi m-am abonat la newsletter, am primit codul de activare si l-am accesat nu am primit niciun newsletter. Am verificat si spam in email. Aveti idee care ar fi problema?
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
@Viocat: Ultimul newsletter de la Orange l-am primit în 9 decembrie 2021. Dacă te-ai asigurat că ești abonat pentru a putea primi acest newsletter atunci poate fi o problemă și între serverul Orange și serverul (adresa) ta de email. Personal, pentru a primi mesaje din Comunitate eu a trebuit să îmi schimb adresa de email cu una nouă, după ce ani la rând am folosit o adresă veche. Se întâmplă și la case mai mari.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Viocat
Senior certificat
Din pacate nu am verificat si spam si inbox. Primesc mesaje de la comunitate nu si newsletter.

DanielaH
Moderator
@FLo1, nu toți clienții Orange primesc aceleași newslettere, ele diferă funcție de target (client abonat, PrePay etc.). Deci nu este obligatoriu ca același newsletter să fi fost trimis și către tine și către Viocat.

FLo1
#StarMember
@DanielaH: Am înțeles. Credeam că newsletterul este unic, nu target-at. Atunci e un subiect.... discutabil vis a vis de client și newsletter-ul adresat. Personal, pentru mine mesajele din Comunitate au mai mare impact decât un newsletter.