anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noua interfață Help din orange.ro

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Acum, spre final de an, secțiunea Help din orange.ro a îmbrăcat haine noi! Conținutul cu care v-ați obișnuit deja a fost restructurat pentru a fi mai ușor de urmărit și astfel puteți găsi simplu și rapid informația de care aveți nevoie. În plus, este și Comunitatea Orange prezentă!

 

Ce părere aveți despre noua interfață?

11 Răspunsuri 11

Neaplicabil
Heeey!! Niice!! Arata bine. Felicitari. Si multumim.

teacher_
#StarMember
Foarte frumoasa interfața... Eu sunt de părere că, la un moment dat, in decursul timpului sunt necesare îmbunătățiri sau upgrade-uri, mai ales la paginile de internet, care sunt oglinda companiei până la urmă...

Razvan
#StarMember
Felicitări pentru noua interfață și pentru ca a fost integrată și comunitatea, astfel încât să fie cunoscută de câți mai mulți utilizatori online.

FaraUnID
Campion certificat
Interfata arata bine pentru vizitatorul uman, pagina este organizata, intuitiva, responsive, infomatia o gasesti relativ usor fara sa dai 'nsepe mii de click-uri, dar dpv tehnic cam lasa de dorit. Foarte multe inerogari in pagina si implicit timpi mari de incarcare in mod special la vizita de pe terminale mobile si nu o spun eu, o spun rapoartele Google.

Jay
Campion certificat
Este o interfata prietenoasa si in culori deloc tipatoare.. imi place.

RafaHelper
#StarMember
Buna @MihaelaC, ‏‏‎ ‎ Este mult mai aerisita aceasta interfata, iar informatiile se gasesc mai repede. Din punctul meu de vedere este si mai user-friendly atat de pe desktop cat si de pe mobil, iar faptul ca este responsive ajuta utilizatorul sa nu fie confuz la utilizarea de pe diverse dispozitive. Am observat aceste schimbari inca de saptamana trecuta pe mobil, chiar ma gandeam sa deschid o intrebare sa discutam pe acest subiect. :) ‏‏‎ ‎ Genul acesta de platforme ar trebui sa fie promovate mai intens catre utilizatori. Un mesaj scurt in meniul 300 poate sau un sms dupa interactiunea cu cei de la 300, oricum in ultima perioada serviciul 300 e sub asteptarile mele.

Firefly
Cunoscător
Deși nu îmi amintesc foarte bine cum arata cea veche, pot spune despre cea noua ca îmi place mult ca este foarte bine sistemata și găsești foarte ușor tot ce ai nevoie.

Miha_Z
#StarMember
Imi place mult asezarea in pagina si imbinarea culorilor alb cu negru. Aceste nuante scot in evidenta cele 3 sectiuni de interes si subramurile lor, precum si Comunitatea Orange care e mai nuantata. Felicitari!

Vio73
#StarMember
Foarte făină și atractivă! Este interesant că a fost introdusă și Comunitatea aici.

Diditaanamaria1
Începător
Interfață arată bine. Felicitări! Orice îmbunătățire vine cu un plus pentru cei care urmăresc pagina.

cezar_lucian
Junior
Felicitări pentru noua interfață. Arata bine.