anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesagerie Vizuală

cezar_cretzu
Junior
Este vreo șansa de activare mesagerie vizuala pe iOS la Orange Romania? Îmi place opțiunea de mesagerie vocala dar metodologia este chiar învechita și consumatoare de timp dacă primești un mesaj.
19 Răspunsuri 19

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
@happy: entuziasmul este mare, dar cand nu stim sa scriem utilizand DICTAREA, nu tastatura.... pana la mesageria vizuala e o cale si mai luuuunga.

RaresAil
Începător

Din 2019 pana in 2023 si tot nu am primit aces feature, acum cu iOS 17 exista si Mesagerie Live care mai mult ca sigur nu o primim.

Utilizatorii au moduri de consum diferite între continente. Americanii, unde mesageria vocală este utilizată mai intens, vor beneficia de ea, dar la noi, în România sau Europa, unde mesageria vocală este folosită cât să existe, nu cred că se va lega cineva la cap cu ea. 

VSim
Începător

Buna intrebare. Total de acord, mesageria vocala e buna dar modul de navigare / control mesaje e oribil, de-a dreptul hilar. Doar ca n-ar trebui sa depinda de sist. operare, ar tb. sa fie o functie sau optiune direct in mesageria vocala Orange.

Din cite vad, nu s-a facut nimic pe tema asta nici pina acum (sep 24), am cautat scurt. Asa ca pina una alta am scris eu lista comenzilor. Puteti sa va puneti un link in browser la treaba asta. E o solutie de avarie, mai bine decit nimic. Sper sa nu schimbe comenzile prea curind.

1 - reascultare
2 - stergere
3 - salvare
4 - redirectionare
5 - msg. urmator
* - meniu princ.

La majoritatea cu care comunic, nici nu mai au mesageria vocala activa. Ma indoiesc ca un serviciu care are o utilizare minima sa fie imbunatatit semnificativ pentru un numar extrem de mic de utilizatori.