la 07-11-2025 01:27 PM - editat ultima oară la 07-11-2025 01:42 PM de DanielaH
De ce este imposibil de discutat cu **beep** ăștia? **beep** îți bagă un robot **beep** când apelezi 300 și după jumate de oră de umblat prin meniu, mi se cere o parolă pe care n-am setat-o niciodată. Apoi zice că să folosesc cele 6 cifre din CI. EROARE!
Apoi mi se sugerează că pot schimba/seta parola din contul meu Orange, dar acolo nu pot schimba decât parola de acces în cont (email + parolă)! NU EXISTĂ NICIO OPȚIUNE DE SETAT O PAROLĂ DE 6 CIFRE PENTRU ACCESUL LA 300!!!
Aceiași incredibili **beep** de când am numărul de 20 de ani. Și parcă sunt din ce în ce mai **beep**.
Nu există nicio metodă de a obține asistență umană?
la 07-11-2025 02:06 PM
Salut,
Din pacate Orange, ca si alte mari companii au externalizat suportul uman la alte firme si in acelasi timp fac tot posibilul sa nu ajungi la acei operatori umani prin tot felul de sisteme robotizate.
Poti sa incerci varianta prin ChatBot Djingo, daca bati robotul la cap cu intrebari mai complexe, s-ar putea sa te conecteze cu un agent de suport.
Mult succes!
la 07-11-2025 03:06 PM
Salutare!
Spui că ai ceva de lămurit cu un opretor uman și Djia te va redirecționa către un operator uman. Eu am avut zilele trecute un cost suplimentar pe un număr și i-am spus că vreau să lămuresc de unde vine acel cost. Mi-a spus că ,,voi fi pus in legătură cu un operator '' și imediat am discutat și rezolvat.
08-11-2025 09:56 AM - editat 08-11-2025 09:59 AM
Salutare!
Din păcate, a devenit tot mai dificil să intri în legătură cu un operator uman. Dacă înainte, în cazul în care Djia nu înțelegea solicitarea, erai redirecționat către meniul interactiv unde puteai folosi o combinație de taste (ex: 5-2-0), acum procesul este diferit.
Am testat apelul de pe un abonament și am reușit să vorbesc cu un operator uman. Inițial, am confirmat cu DA, la întrebarea "Doresti informații despre acest număr?”, iar apoi am spus fraza „problema necesită atenția unui operator uman” la întrebarea "cu ce te pot ajuta?" Ulterior, mi s-au solicitat ultimele 6 cifre din CNP pentru confirmarea identității.
În schimb, de pe cartelă prepay a fost mai simplu. După ce am răspuns cu „DA” la întrebarea „Dorești informații despre acest număr?”, am fost redirecționat către meniul interactiv, unde am folosit combinația de taste 5-2-0 pentru a fi transferat către un operator uman.
Dacă nu reușești să iei legătura telefonic, poți folosi alternativele de contact disponibile (chatul din aplicația My Orange sau email).
Din păcate, poate dura până primești un răspuns pe canalele alternative de contact.
Ca și adrese de email ar fi:
serviciul.clienti@orange.ro
reclamatii@orange.ro
Recomandate sunt metodele de contactare prin telefon sau chat.
la 08-11-2025 03:41 PM
Buna @sorin86
Iti inteleg frustrarea, insa, daca se poate, poti descrie aici peoblema pentru care doresti sa discuti cu cineva de la Orange?
Poate reusim noi sa te ajutam.
Zi cu soare!☀️
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor