anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare la instalarea aplicatiei Orange antivirus

TRD77
Junior
Încerc de 1 sapt instalarea acestei aplicații Free si ma lovesc de o eroare. Am atașat un print. Dacă a mai avut cineva și cum a soluționat problema.
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Din pacate, aplicatiile Orange inca nu sunt optimizate pt AppGallery, adica pt dispozitivele Huawei fara GMS.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Din pacate, aplicatiile Orange inca nu sunt optimizate pt AppGallery, adica pt dispozitivele Huawei fara GMS.

teacher_
#StarMember
Nu știu ce sfat să îți dau... Poate reușești prin apk

FLo1
#StarMember
Simplu: încearcă o altă aplicație free a unui antivirus. Succes.

mihai_13
Maestru
incearca alt antivirus free - Bitdefender sau Kaspersky eu personal niciodata nu am folosit un antivirus pentru telefon (acum nu am nici pe windows instalat 🙂 ) - solutia ar fi daca ai posibilitatea sa folosesti numai aplicatii platite (free adware) - sa nu accesezi siteuri porn sau torrentz - sa nu accesezi orice link pe care il primesti pe facebook sau whatsapp sau etc - daca nu cunosti domeniul sau pe cel care-ti trimite - eu personal am root la telefonul meu si folosesc AdAway pentru reclame si SD Maid Pro (cumparat din playstore) pentru curatat cache si corpuri ramase din instalri -sistem cleaner-app cleaner - sau debloat aplicatii degeaba le zic eu .

TRD77
Junior
Antivirusul Free nu este o soluție! Cu cel dat de Orange si niște facilitati foarte ciudatele pt un antivirus. Intra să vezi descrierea a tot ce stie sa facă! Păcat că nu funcționează! Cele Free de pe net sunt de tot râsul, ingreuneaza sistemul si nu face mai nimic. E mult mai ok CCleaner.

delfinas
#StarMember
Vezi ca telefoanele Huawei au incluse, in aplicatia "Optimizare", un antivirus de Avast si o functie de curatare. Cel putin, asa am eu pe P30 PRO.