anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deezer vs. Spotify - care aplicație vi se pare mai bună?

svetalex
Senior certificat
Care dintre cele două aplicații vi se pare mai bună?
Despre Deezer am ceva cunoștințe, despre Spotify mai puține.
Care ar fi avantajele/dezavantajele fiecăreia?
Sunt utilizatori de Deezer și Spotify printre noi?
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @svetalex, Eu folosesc Deezer in prezent, am testat si spotify timp de 2 luni pana cand am observat o activitate ciudata in cont. Cineva mi-a spart contul si il folosea, in sensul ca la dispozitivele mele aparea un iPhone si imi controla muzica redata. Dupa acest incident am sters contul definitiv mai ales ca avem informatii de plata in el. Cei de la Spotify nu ai gasit o explicatie pentru ce am patit eu. Diferente nu sunt intre cele 2 aplicatii, cel putin nu sesizabile de un utilizator standard. Ambele au o colectie vasta de muzica, aplicatii disponibile pe mai multe platfome(TV, PC, Smartphone, Accesori Smart). Pe ambele poti descarca muzica offline, pretul este cam acelasi. Diferentele le-am gasit in interfata, deezer are o functie prin care iti gaseste melodie pe care o auzi si o poti adauga repede la favorite cu doar un click. Pe spotify nu m-am putut obisnui cu playlisturile lor si modul de a cauta. Interfata e mai aerisita in deezer, sau cel putin asa mi se pare mie. La deezer imi plac playlisturile sugerate, in fiecare zi e ceva nou, sau cand e vremea de sarbatore, gen Craciun, primesti recomandari de playlisturi pentru Craciun. De exemplu ce mi-a placut la aceasta functie a fost intr-o nopate cand nu puteam sa adorm si am intrat sa ascult muzica in aplicatia, am primit automat o recomandare de playlist ce continea melodii pentru a putea sa adormi mai repede. Cert e ca le poti testa pe ambele si vezi care ti se potriveste tie mai bine. _______ @Miha informatiile pe care le-ai postat sunt foarte vechi si nu mai sunt de interes la fel si articolul @Vio73 ambele aplicatii au acea noutate de care zici tu, deezer a lansat-o si el la ceva timp dupa ce spofity a adus-o, iar foarte multe persoane lauda Deezer pe partea asta ca face o treaba mult mai buna.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Ascary
Campion certificat
Buna Liva. Diferențele de meniu între Dezeer și Spotify sunt mici spre inexistente. Aceleași setări le găsești și într-o aplicație și în cealaltă.Download,playlisturi,artiști favoriți etc sunt la fel și pe una și pe cealaltă. Și Spotify are varianta Premium. Spun că Spotify are sunetul mai bun însă această diferență o observi doar dacă folosești echipamente hi fi. Căști foarte bune ori un sistem stereo performant,receiver și boxe. Ascultând pe difuzoare sau pe căștile telefonului nu vei face nici o diferență între Spotify și Dezeer.

Liva
Junior entuziast
Pe hi-res care e mai bun la sunet? Asta conteaza. Meniurile oricum difera si deezerul are mai multa muzica decat spotify. Fiecare vorbeste aici in functie de ce este fan dar nu se specifica nimic legat care are sunetul mai bun.

Ascary
Campion certificat
Liva,nu sunt fan nici Spotify nici Dezeer. Cu toate că am Dezeer gratuit folosesc mai mult Spotify tocmai pentru că are sunetul mai bun. Soptify este recunoscut că lucrează permanent la îmbunătățirea sunetului său și probabil că și această contează în numărul mare de utilizatori. Spotify este intrat recent pe piata românească și de aceea cred că nu are așa multi utilizatori și indirect fani. Eu folosesc Spotify de pe vremea când nu era accesibil in Romania cu un apk luat de la dezvoltatori și cu cont de america. Poate sunt subiectiv,nu știu,dar din punctul meu de vedere Spotify are sunetul mai bun decât Dezeer. Așteptăm și alte opinii.

teacher_
#StarMember
@Ascary, și eu am Deezer gratuit, dar nu mă atrage.... Prefer YouTube, și în general ascult mult radio. Mi se pare mie personal ceva abstract, poate pentru utilizatorii mai tineri sunt mai populare.

Ascary
Campion certificat
teacher vorbim de momentele de relaxare când vrei să asculți o muzica buna. De zi cu zi merge orice,pentru YouTube sau radio sunetul este mai puțin important. Și eu sunt consumator de Youtube,că mai toată lumea de altfel însă nu pentru muzica. Pentru asta folosesc Spotify sau Dezeer ocazional. Neapărat stereo. YouTube merge foarte bine sistemele 3.1 5.1 7.1 7.2 însă nu pentru ascultat muzica. Sistemele acestea sunt construite mai ales pentru efectele din filme in mod special. Muzica se asculta numai în stereofonie. A și să nu uit,dimineața la cafea sunt pe Europa Fm 🙂

Vio73
#StarMember
Am avut activă opțiunea Deezer vreo 2 luni și mi s-a părut o experiență deosebită. Găsești o multitudine de artiști și melodii, unele de care mi-am reamintit după mulți, mulți ani. Mulțumesc Orange că mi-ai dat posibilitatea de a activa gratuit această aplicație!

Ascary
Campion certificat
Poti incerca si Spotify, Vio. Avantajul este ca Spotify e integrat in Google Home pe cand Deezer nu.

Vlademy
Începător
Am folosit în decursul timpului și Deezer, și Spotify. Primul a fost deezer și îmi plăcea că dacă descopeream un anume artist auzind o piesă de-a lui pe undeva, iar piesa era pe deezer, era imposibil să nu dau și de un album măcar, ca să pot asculta mai mult. Îmi adunasem ceva muzică în colecția mea de pe platformă. În decembrie 2017, din curiozitate, m-am conectat la un server VPN si mi-am făcut și Spotify. Mi-a plăcut funcția Connect care îmi permitea să conectez muzica de pe laptop cu telefonul, dar și faptul că aveam posibilitatea să ascult albume ce au tranziții între melodii, fără pauza aceea de Buffering. E un lucru mărunt dar care poate face diferența. La câteva luni, Spotify a venit și în România, ocazie cu care am renunțat să mai folosesc Deezer. Se spunea ceva mai sus despre recomandari. La Deezer nu prea le-am acordat atenție prea multă, asta pentru că nu mi se părea că se potrivesc cu ce ascult eu, deci m-am concentrat mai mult pe colecția mea de muzică. La Spotify am descoperit ca lucrurile stau altfel. Ai recomandări bazate parcă mai mult pe ceea ce asculți, și asta e super. De câteva luni am trecut la un cont Spotify premium. Privite superficial, Deezer și Spotify par la fel. Ai o colecție variată de muzică, iar dacă alegi opțiunea premium ai -Muzică fără limitări cum e posibilitatea de a asculta doar în Shuffle Mode; -Calitate ridicată a sunetului; -Poți descărca muzică pentru a o asculta online -Nu ai reclame Dacă privești în detaliu, vezi și diferențele. Ai opțiunea Gapless, ca să poți într-adevăr să asculți muzică fără întreruperi. Ai funcția connect cu care smartphone-ul sau chiar laptopul pot controla muzica de pe orice dispozitiv ce suportă Spotify, și gama lor e super variată. Dacă te gândești să folosești un cont gratis, ambele îți oferă limitări, dar parca la Spotify e mai ok. Poți asculta în voie muzică de pe Spotify cu un cont gratuit de pe PC, tabletă, smart TV, si chiar de pe unele boxe inteligente sau chiar echipamente Hi-Fi. Pe Deezer poți asculta în voie, oarecum, de pe PC sau de pe tableta. Spun "oarecum" deoarece sunt piese sau albume pe care nu poți să le asculți decât cu un cont premium. La Spotify n-am văzut așa ceva. Cu toate astea, am considerat că merită să-mi fac un cont Spotify premium, și sunt mulțumit de el și de ce îmi oferă.

svetalex
Senior certificat
@Vlademy mulțumesc pentru răspunsul tău detaliat!

Nelvis
Începător
Cum sa fie Spotify egalul Deezerului? Eu am abonament hifi și asta spune tot. Unde mai pui ca Deezer are o colecție mai vasta de albume și artiști. Am avut Spotify pana ce rivalii au deschis linia hifi. Este grozav, dacă ai telefon care e dotat cu placa audio și codec ideal, respectiv casti de calitate.