anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce ați recomanda Orange unui prieten?

Razvan
#StarMember
Criterii, servicii, oferte, acoperire, etc...
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Servicii de calitate, suport tehnic ce răspunde prompt cerințelor, acoperire 3g/4g/4g+ destul de bună și în continuă extindere, receptivitate la inovație, oferirea de servicii integrate, etc.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Neaplicabil
de ce as recomanda orange oricui? pentru maleabilitate in primul rand. este un operator care se educa in permanenta,evolueaza,inoveaza,si se adapteaza,adica o firma serioasa. de prin 2002-2003,cred ca stiu destul cum a evoluat. si am putut compara cu alte firme. orange: -oferte variate,preturi mici -echipamente fiabile -operatori foarte foarte amabili -problemele care apar chiar se rezolva(probleme cu abonamente sau terminale)

Neaplicabil
Eu din proprie experiență in zona mea sigur recomand. Fără prea multe detalii am avut parte de o experiență plăcută atât cu personalul on-line cat si cel din magazin fizic, iar serviciile oferite, bonusuri, oferte sunt de nerefuzat.