anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce ați recomanda Orange unui prieten?

Razvan
#StarMember
Criterii, servicii, oferte, acoperire, etc...
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Servicii de calitate, suport tehnic ce răspunde prompt cerințelor, acoperire 3g/4g/4g+ destul de bună și în continuă extindere, receptivitate la inovație, oferirea de servicii integrate, etc.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
Servicii de calitate, suport tehnic ce răspunde prompt cerințelor, acoperire 3g/4g/4g+ destul de bună și în continuă extindere, receptivitate la inovație, oferirea de servicii integrate, etc.

Jay
Campion certificat
Oferta curenta ok, apreciere pentru clientii vechi, dupa ultimele discutii pe care le-am avut eu, raspuns rapid chat, semnal bun, acoperire destul de mare, investitia in servicii profesioniste si cautarea de noi dispozitive/servicii de interes..

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca cel mai imporant criteriu ar fi calitatea serviciilor, pretul acestora precum si faptul au in portofoliu o gama extrem de diversificata de produse ce pot fi integrate pe o singura factura la un pret mult mai mic in comparatie cu situatia in care ai telefon mobil de la X, internet de la Y si televiziune de la Z. Cred ca toata lumea a vazut reclamele de pe tv, reclame in care, la concurenta un pachet alcatuit din telefon + intenet + televiziune costa 15 euro. La Orange un pachet Love costa 12 euro in oferta comerciala (sau chiar mai putin in anumite conditii) adica o reducere de 3 euro lunar fata de concurenta. La un abonament pe 24 de luni indeasma o economie de 72 de euro.

Neaplicabil
Nu sunt in totalitate de acord cu raspunsul de mai sus, desi e evident ca la Orange gasesti calitate, asta nu inseamna ca altii nu au servicii ok. Cat despre oferta de mai sus, vezi ca ei iti ofera chiar si net mobil nelimitat, fata de Orange care te taxeaza. In fine, revenind la subiect, intrebarea e daca as recomanda sau nu, in functie de ce criterii de selectie e cazul (pret, beneficii, semnal si altele), deci nu pot spune ca recomand cu siguranta sau nu.

FaraUnID
Campion certificat
Cu subiect si predicat - Singura alternativa de luat in calcul in cazul in care renunti la Orange ar fi Vodafone, doar ca: 1. Vodafone nu ofera serviciu de televiziune CATV / DTH, M-pesa este mult sub Orange Money. 2. La RDS nu putem vorbi de calitate ci doar de cantitate, plus ca RDS suprataxeaza roaming-ul. 3. La Telekom nelimitatul lor inseamna ca dupa ce consumi pachetul de date alocat, viteza este limitata la o lățime de bandă de 1,5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p pentru conținutul de video streaming. Parca nu este chiar nelimitat... Plus ca Telekom nu are profesionisti si nu ai cu cine sa porti o discute la un nivel mai tehnic. O spun din propria experienta, am IPTV de la ei iar in momentul in care au instalat serviciul au balbait-o pe la 3 vreo scari de bloc pana au reusit sa ma cupleze pe fibra optica si tot nu le aparea smartbox-ul meu in sistem. 4. Akta, UPC si restul sunt o gluma proasta. Si la Orange, abonamentele de tip SIM Only asa cum sunt ele publicate pe site, fara alte oferte personalizate, pot fi incheiate pe 30 de zile.

Neaplicabil
Sper ca stii ca de fapt serviciile Orange vin de fapt pe reteaua Telekom de fibra. Televiziunea e de la T, doar netul e de la Orange. Cat despre oferta Telekom, te inseli. E nelimitat ca viteza permanent, acei 1.5 Mbps se aplica la streaming, dar de fapt in realitate nu peste tot. Folosesc si fac trafic lunar sute de giga pe putin. Dar cam atat, parerea mea despre aceasta comunitate incepe sa lase de dorit.

Miha_Z
#StarMember
Anonim la ce anume ti-ai fi asteptat sa gasesti in aceasta comunitate??? Daca sunt membri care apreciaza calitatea serviciilor Orange, in detrimentul altor firme de telefonie, inseamna ca ei au avut intamplari placute si neplacute cu firmele amintite. Suntem liberi sa ne exprimam opiniile favorabile sau nefavorabile despre serviciile Orange.

cocolosh
#StarMember
Aș recomanda Orange pentru calitatea serviciilor și răspunsul prompt atunci când ai o problemă. Raport ok preț/calitate. Cred că există pentru orice buget o variantă de luat în calcul.

FaraUnID
Campion certificat
@Anonim Stiu ca mare parte din internetul pe fibra furnizat de Orange vine infrastructuta Telekom cum mare parte din semnalul 4G al Telekom-ului vine pe infrastructura Orange (asta in caz ca nu stiai acest aspect). Sunt la curent cu parteneriatele incheiate intre operatorii telecom de la noi, doar nu asta este subiectul topicului. Ideea este ca atat Orange cat si Telekom au inceput, in paralel, sa-si extinda propriile retele: Orange fibra optica iar Telekom 4G pentru ca viitor sa nu mai depinda reciproc de infrastructura partenerilor. Daca acest forum nu corespunde principiilor tale sau daca nu accepti faptul ca fiecare din noi avem dreptul la opinie, iar cei mai multi impartasesc propriile experinte avute cu operatori concurenti, nu te poate obliga numeni sa accesezi acest forum si in nici un caz nu te pot obliga eu sa impartasesti aceleasi opinii cu ale mele.

rampage
Junior
Recomand tuturor cunostintelor mele Orange , De ce ? Retea exceptionala , cel mai bun internet si multa intelegere din partea agentilor din call center ( atata timp cat atitudinea noasta ca si clientii este una ok ). Vrei un abonament fara telefon cu cel mai bun internet ? Doar la orange gasesti , esti client vechi si iti achiti la timp facturile , beneficiezi de telefoane in rate la cele mai bune preturii. Ai vorbit in conferinta ? Si nu ai stiut ca apelul in conferinta se plateste ? Daca s-a intamplat si e prima data cand ai sunat Orange te intelege si iti reduce costul facturi ( CONFERINTA SE PLATESTE ) , in cei 7 ani ( 4 de abonament ) de cand sunt abonat orange chiar am fost foarte multumit Pe o scara de la 1 la 5 , ACORD NOTA 5 pentru servicii si nota 2 pentru calitatea echipamentelor ( pentru serviciul fix de internet si televiziune )

Laura_cio
Senior
As recomanda Orange pentru calitatea retelei, corectitudine, raport bun calitate-preț si servicii telefonie-internet-TV excelente.

Ascary
Campion certificat
Pe lângă ce au scris mai sus colegii noștri as mai adaugă ca și un motiv de recomandare serviciul Orange Money. Personal îl folosesc zilnic și m-am obișnuit foarte mult cu el.

Pastilchen
Explorator
Subscriu celor ce apreciază Orange și recomandă. Sunt deschiși la sugestii și propuneri - dovadă: (și) acest topic - și lansați spre inedite performanțe. E totuși nevoie de încredere, reciprocitate .... pentru a construi un brand. Și Orange e un brand!

Vio73
#StarMember
Foarte corect spus! Orange e un mare brand și sperăm ca și prin intermediul Comunității să fie din ce în ce mai aproape de clienți.