Haideți să vă spun pățania mea cu orange . A apărut abonamentul de 25€ tva inclus, cu internet național nelimitat. Totul bun pana aici. Am spus ca doresc acest pachet cu internet national nelimitat, dar fiindca sunt client din 1997 doresc o reofertare . Am fost contactat de un domn Iles Atila, pentru reofertare. După o vechime de aproape 23 de ani în rețea, am primit acest pachet cu internet național nelimitat, dar pentru mine pachetul are un cost de 34 de euro, si imi ofera din partea companiei pentru vechime o reducere de 35%. Într-un final am iesit la un cost de 24.95€. Tva inclus. O reducere de 0.5€ pentru vechimea de peste 22 de ani în rețea. Am perceput-o ca pe înșelătorie. Mi s-a oferit un pachet de 34€ care de fapt nu exista, dar mi s-a spus ca mi se oferă aceea reducere de 35% si iesim la un cost de 24, ceva € tva inclus. Deci într-un final, tot 25€ cat este pachetul standard pe internet. Am perceput-o ca pe o înșelătorie. Am sesizat ancom. Mâine voi consulta un avocat , am de gand sa ii dau in judecata pentru înșelătorie. Am cerut să văd pachetul standard la care îmi oferă reducerea de 35% . Mi s-a spus ca faptic nu exista, dar de fapt exista ca aplica ei reducerea si ca pachetul este cu tot cu reducere. Dar este un pachet pe care il pot vedea doar cei din interiorul companiei. Am spus ca vreau sa fac acest pachet fara reducere. Mi s-a spus ca nu exista acest pachet, decat cu reducere. Asteptam si parerea celor de la ancom sa vedem cum oferă orange o reducere la un pachet care de fapt nu exista. De fapt orange iti ofera pachetul standard, calculează cat ajunge acel pachet cu un adaos de 35% , iti spun ca acela este pretul standard al pachetului, dar că tie iti ofera reducere de 35%. Dar de fapt ajungi la pretul pachetul care este afisat pe site-ul orange.ro . Nu iti ofera nici o reducere. Reducerea este doar ceva verbal sa te ameteasca. Voi depune maine la ancom toate documentele necesare, si voi face la poliție o plângere pentru înșelăciune.