anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

P3trik
Începător
Buna ziua ,eu am redevenit client Orange de doi ani ,am observat totusi ca semnalul in unele locatii inclusiv București este destul de slab. Rămâne totusi reteaua favorita dupa ce in anii anteriorii am fost client in celelalte retele .

Ascary
Campion certificat
Bun venit pe Comunitate P3trik,ședere plăcută și fructuoasă 🙂

angry
Junior
Telekom/ oferta de portare: NET si minute+sms Nelimitate

Vio73
#StarMember
Bun venit celor mai noi membri în Comunitate!

Neaplicabil
Da, am descoperit că reţeaua Orange este foarte buna, are acoperire foarte bună plus alte servicii pe care la alte companii de telefonie nu le găseşti, sunt abonat din luna mai.

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit în rețea și pe Comunitate 🙂

Neaplicabil
In anul 2000 primul abonament l-am avut la Dialog, după care am trecut la Conex. Am mers cu Conex/Vodafone până in 2015. Din 2015 -2017 am avut Digi care m-a dezamagit total. Din 2017 am mers cu Vodafone din nou până anul acesta. Ultimul abonament Vodafone l-am avut contractat in mod corporate pe care nu au vrut să îl prelungeasca şi l-au transformat in cartelă. cand am vrut sa schimb cartela in abonament mi se impunea de cei de la Vodafone condiţii cu avans pe motivul ca nu am istoric in retea. Am fost foarte dezamagit cu 17 ani vechime la Vodafone nu ma gaseau cu vechime in retea. Am hotarat sa contractez abonament la Orange, sunt foarte multumit de retea si servicii. După ce am luat abonament la Orange ma contactau cei de la Vodafone cu tot felul de oferte, am refuzat, le-am spus sa nu ma mai hartuiasca. Am cablu tv si internet la UPC, vreau sa renunt la UPC sa iau abonament tv si internet de la Orange.

Vio73
#StarMember
Bun venit! Sper să te bucuri și să apreciezi și să apreciezi și pe viitor serviciile Orange!

Neaplicabil
Multumesc Vio73.

Vio73
#StarMember
Cu plăcere! Ședere plăcută în Comunitate!

SSF75
Junior
Sunt client de câteva zile ...și probabil nu am sa stau f mult ... am fost cu ceva ani in urma client Platinum și am renunțat prin intermediul instanței ... fiindcă am fost taxat in conferința 🙂 deși mai aveam minute incluse ( pe vremea aceea nu erau nelimitate ca acum 😛 )

Miha_Z
#StarMember
@SSF75 imi pare rau sa aud acest lucru. Poate se vor remedia lucrurile. Poti veni si tu cu sugestii de imbunatatire vis-a-vis de ce nu ti-a placut in Orange si te-a determinat sa renunti la colaborarea cu ei.

alexx
Începător
Cartela o am de prin 2013, dar... in 2019 am abonament, mi se par ok ca firma/ comunitate

Vio73
#StarMember
Foarte frumos! Bun venit în cea mai tare Comunitate!

angry
Junior

https://www.upc.ro/impreuna/