anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

Cleaver
Junior entuziast
15ani și 5 luni

Ovidiu_3
Începător
De 21 de ani sunt client Orange

Vio73
#StarMember
Felicitări și la cât mai mulți ani, alături de Orange!

angry
Junior
https://www.profit.ro/stiri/orange-romania-declanseaza-o-campanie-de-repozitionare-renunta-la-unii-abonati-daca-nu-accepta-un-alt-contract-19126895?utm_source=adevarul&utm_medium=Referral&utm_campaign=Cross

DanielaH
Moderator
@angry, acest subiect este dezbătut aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2100230-orange-modifica-unilateral-abonamentul-orange-me-5. Te rugăm să accesezi acest topic și să ne spui acolo părerea ta.

Cătălin_3
Începător
De pe vremea când numerele erau cu 09

Vio73
#StarMember
Bun venit și celor mai noi în Comunitate! Sper să găsiți răspunsuri la întrebările voastre!

angry
Junior

https://www.vodafone.ro/business/impreuna

imch
Cunoscător certificat
angry, eu de la vdf am venit la Orange acum 2 ani. Eram client vdf de pe vremea cand erau connex si adunasem mai bine de 16 ani la ei. Te rog sa ma crezi ca am plecat din cauza de customer service infect, programe de fidelizare sub orice critica si, in general, pentru ca imi dadeau dovezi peste dovezi ca nu au respect pentru clienti... Nu stiu ce te face sa fii atat de...angry, dar aici ai ocazia sa spui ce te doare. Mai ai putin si faci o luna in comunitate si inca nu stim de ce esti atat de suparat. Mie una mi-ar placea sa ascult si experientele negative ale colegilor mei de retea. Pe de o parte invat de ce anume sa ma feresc,si pe de alta parte poate cineva din comunitate s-a mai confruntat cu problema ta si a rezolvat-o. Ce spui? Incerci?

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit la Orange 🙂

teacher_
#StarMember
Probleme sunt peste tot, asta e adevărul... Aici se încearcă remedierea lor prin discuții cu alți membri. Până acum, cred că totul este ok, și eu (mai) aștept să văd ce anume îi doare pe oameni...cu exemple concrete.

Vio73
#StarMember
@angry, Poți să faci un topic separat sau să cauți unul care există deja și ți se potrivește, în care să ne povestești despre problemele tale. Și încercăm să te ajutăm să le rezolvi!

Ovidiu_1
Junior entuziast
sint in retea de 19 ani

Ascary
Campion certificat
O,ai ceva vechime. Bun venit pe Comunitate Ovidiu.

angry
Junior
orangeorange