anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

elenasandu
Junior
de peste 17 ani si sunt multumita, am si telefonie si TV prin satelit si cablu

Iarba18
Începător
De vro 4 ani, sunt foarte mulțumit !!!

Romeo_
Senior certificat
Apropo,vechimea o pot afla doar la un consultant vanzari in Orange Shop sau este si o alta metoda?

Jay
Campion certificat
La abonament o poti vedea pe tarife si optiuni-alegi un abonament-contract, dar, iti calculezi singur pentru ca spune data contractului... iar pe beneficii iti apare vechimea exacta.. pot sa presupun doar ca ar trebui sa mearga si la cartela sa vezi la beneficii.. 🙂

Romeo_
Senior certificat
Nu Jay,din pacate nu imi arata la cartela decat ce e in poze

nightware77
Începător
Sunt abonat Orange de 5 ani, in aceasta perioada am avut 4 cartele PrePay, una de 3 ani vechime, alta de an si jumatate, si mai am doua curente, pe care le folosesc fie pentru viata personala fie pentru lucru fiecare cartela in parte

Lavinia
Începător
Eu folosesc orange de 3 ani si sunt multumita in mare parte doar ca bonusul ma da peste cap. Ar trebui ca toti sa putem beneficia de el.

porodice
Începător
Eu sunt abonat de 13 ani.

vesescu_gabriel
Începător
Sunt în rețea de aproximativ 19 ani,Am mai multe abonamente.

Orlando
Începător
De 25 de ani

Andrei_Popa
Începător
Eu sunt client Orange de peste 5 ani si sunt foarte multumit de serviciile oferite. Nu m-as porta momentan la alta retea. Am vazut ca aici fidelitatea este rasplatita corespunzator. Sper ca la sfarsitul anului sa primesc o oferta buna de fidelizare. Recomand Orange cu toata taria.

NutuIonut
Începător
Din 2001 !!! Sunt client fidel. Niciodată nu am fost în altă rețea. Prin 1997-1998 am și lucrat la construcția câtorva antene ale lui "DIALOG" , cum era pe atunci .

Ionela_Lorena
Junior
Am si eu câțiva ani buni, de cand sunt client orange, de la voi am cumparat prima cartela prepay după care am transformat-o în abonament de voce, iar în momentul de față am 6 abonamente la voi

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutări celor noi veniti,la o colaborare si sustinere cat mai mare. Da idee bună, cine ataseaza poza ,unde arata anii .

Darky
Începător
De 19 ani, nu as schimba reteaua prea curând.