anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
534 Răspunsuri 534

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Ai ceva vechime! Bine ai venit în Comunitate!

Vio73
Eu am spus că am abonament din anul 2000, adică de 19 ani. Am mai avut vreo doi ani prepay înainte. Am bonus vechime 9,5 GB.

Costy
Explorator entuziast
Ieri am făcut și eu 19 ani și două luni în rețeaua Orange.

Miha_Z
#StarMember
Felicitari Costy. Multi ani inainte alaturi de Orange.

Jay
Campion certificat
Asta a fost tare.. un fel de "toata lumea vechimea la vedere :))))" Ups, eu nu pot dovedi in totalitate ce-am spus.. pentru ca a trebuit sa renunt la primul abonament luat cu telefon vechi de la o cunostinta, sa-mi pot lua un telefon nou :D... eram prea mica (la gradinita :P) sa-mi amintesc, daca nu se dadeau fara abonament sau erau prea scumpe sa-mi permit... O perioada, primul abonament si cu cel din 2001 s-au suprapus..

Miha_Z
#StarMember
Jay, asta a fost "umorul negru" a lui Ascary. Uneori il mai practic si eu, dar eu sper sa nu se supere membrii comunitatii pe mine. Eu chiar nu sunt fata rea. :))

Jay
Campion certificat
Bine a facut.. Abia m-am putut lauda si eu.. De cand astept?!.. :)))

Miha_Z
#StarMember
13 ani si jumatate pe abonament si vreo 4 pe cartela.

Ascary
Campion certificat
Acum se vad cu adevărat fidelii Orange 🙂

Miha_Z
#StarMember
Acum esti multumit Ascary? 😉

cell_vmc
Junior entuziast
Pct ne tine in retea:)

Diana
Cunoscător
Ai primit 9 GB lunar pentru cei 18 ani impliniti in retea, prin programul Orange Thank You. Iti multumim! În aprilie

Diana
Cunoscător
N-am avut mai devreme ca nu avea acoperire unde locuiam, și atunci era greu de prins, ma urcam pe cel, mai înalt nivel

Miha_Z
#StarMember
Felicitari Diana. La multi GB inainte!

Vio73
Mulțumesc Miha Z! Cu siguranță voi sta mulți ani de aici încolo la Orange. În rețeaua asta m-am simțit încă de la începuturi ca într-o familie în care ai cu cine să comunici, să găsești înțelegere și să rezolvi probleme care apar inerent.