anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

Florin_D
Cunoscător certificat
Daca o iau de la Adam si Eva cu experienta mea in telefonia mobila, pot spune ca in 1997 sau 1998, mi-am cumparat primul telefon cu cartela reincarcabila ALO de la acea vreme care avea un credit de 10 UNITATI 🙂 si care se consumau in felul urmator: o unitate= 1 minut in reteaua dialor si 2 unitati= 1 minut in connex sau romtelecom. ulterior am migrat la concurenta o perioada maricica de timp pana in 2014 cred, cand am decis sa ma reintorc in prima retea de care am fost incantat de la inceput. Asa ca de cand m-am intors sunt probabil vreo 4 ani.

Vio73
#StarMember
Și eu aveam la fel pe atunci. Mi-aduc aminte că era jale cu acea cartelă, pentru că se terminau unitățile rapid.

Vio73
#StarMember
Oricum, și dacă ar fi să o iau de la capăt, tot cu Orange aș face-o. Am amintiri extrem de plăcute cu și despre Dialog/Orange în general.

Tina
Cunoscător certificat
Am 15 ani și șase luni vechime cu Orange! Mai avem puțin și sărbătorim majoratul!

Razvan
#StarMember
14 ani jumătate, de curând mi-am făcut buletinul 😄

Diana
Cunoscător
In 2001 am achizitionat abonament Dialog cu telefon Ericsson si am in continuare acelasi numar de 18 ani , fan Orange , de anul trecut am si televiziune prin satelit Orange si net mobil si mai am un abonament de voce , al fiicei mele in varsta de 12 ani , abonamentul , nu fiica , si nu as schimba operatorul indiferend de ofertele celorlalti furnizori

Miha_Z
#StarMember
Si eu am fost in reteaua Dialog din 2001 si dupa cativa ani am trecut pe abonament. Eu am fost 100% devotata retelei.

Gabi91
Junior
Nici nu mai tin minte din ce an sunt client Orange. Cred ca 10+ ani. Am fost mereu pe cartela, sunt foarte multumit de beneficiile oferite de Orange. Inca astept sa fiu convins sa trec pe abonament 🙂

Miha_Z
#StarMember
Cam greu la capitolul convins la ce beneficii se primesc la cartela. 🙂

Gabi91
Junior
Asa este. Poate... un smartphone de ultima generatie, redus corespunzator sau ceva gadget util - un smartwatch, ar face minuni.

Alex_G_
Cunoscător
Sunt client Orange de 10 ani. In tot acest timp am fost doar pe prepay și ma declar foarte mulțumită de toate beneficiile pe care le primesc. Imi place ca prin intermediul site-ului Orange putem obține multe facilitați, atât noi cât și prieteni de-ai noștri ca sa ne bucuram împreuna de o mai buna comunicare.

Erowan
Junior entuziast
Au trecut anii,vreo 15-16 de când am trecut cartela pre-pay pe abonament. Au fost momente când eram hotărât să renunț dar am trecut peste și de vreo 12 ani și abonamentul soției este tot în pachețelul meu ,lucru ce m-a ajutat sa negociez abonamente cât de cât avantajoase la prelungiri.

Romeo_
Senior certificat
Buna!Sunt in retea de 14-15 ani,pe cartela pre pay pt ca am beneficii mai bune decat as obtine la abonament.Sunt foarte multumit si din acest motiv nu am schimbat reteaua.

BikermanRO
Junior
Primul contact cu Orange a fost în 1998 când mi-am cumpărat primul telefon și am utilizat o cartelă prepaid până în 2001. În 2004 am încheiat primul abonament și l-am ținut până prin 2007. A urmat o perioadă de pauză care s-a încheiat în 2014 când am revenit la abonament Orange. De atunci am mai adăugat încă 2 abonamente de voce, unul de TV și unul de internet fix.

Jay
Campion certificat
Hmm.. cred ca din februarie 2000... am mai schimbat nr intre timp.. le-am facut si parintilor abonamente.. am avut 1 abon si la Vodafone, dar, m-au enervat atat de tare incat am portat nr la digi, pt ca era prea putin folosit, dar, n-am vrut sa renunt la el si, ca sa nu platesc prea mult, am ales digi... aici m-am enervat si mai tare si, l-am portat acum 1 an si cateva luni la Orange.. deci am 4 abonamente pe numele meu.. Recent am adus o ruda din reteaua Vdf... Din poveste, cred ca s-a inteles, daca nu, o spun direct, eu sunt multumita...