anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

cum pot trece de pe cartela prepay pe abonament dupa ce renunt la yoxo?

vlad_c
Începător

buna seara.

mi-am trecut numarul de pe yoxo pe cartela sim, tocmai ca sa nu mai merg in magazinele orange.

acum, in schimb, intampin alta problema. cand incerc sa-mi fac abonament imi spune ca numarul meu nu este eligibil. ce e de facut?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Posibil că eroarea să apară datorita faptului că prepayul nu are o vechime de 6 luni.

Îi poți contacta prin email la magazinonline@orange.ro sau prin chatul de pe site-ul magazinului online (acea fereastra ce apare in timp ce vizualizezi produsele). Posibil sa reușești astfel.

Programul pentru chat este L-S 10-19

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salutare!

Posibil că eroarea să apară datorita faptului că prepayul nu are o vechime de 6 luni.

Îi poți contacta prin email la magazinonline@orange.ro sau prin chatul de pe site-ul magazinului online (acea fereastra ce apare in timp ce vizualizezi produsele). Posibil sa reușești astfel.

Programul pentru chat este L-S 10-19

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă vrei o anume ofertă, probabil că îți trebuie ceva vechime la prepay, de minim 6, cum este specificat aici , mai jos în pagină, la ,, Întrebări frecvente " și în poză.

Vio73_0-1757991406146.jpeg

Citește cu atenție toate condițiile.

vlad_c
Începător

rezolvat-o. pana la urma i-am contactat prin djingo si urmeaza sa ma sune pentru a discuta alte oferte. e super enervant faptul ca daca sunt oferte nu au si o varianta standard de abonamente in magazinul online pentru cei care nu sunt eligibili. asta e.