- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 01-11-2020 09:19 PM

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 02-11-2020 10:20 AM
Salut,
Pentru a utiliza Orange Cloud pe calculator, trebuie sa te loghezi aici https://cloud.orange.ro/ui/jsp/login.jsp sau sa iti descarci aplicatia pe PC (tot in acest link gasesti si posibilitatea sa o descarci). Apoi trebuie sa te conectezi pe calculator cu acelasi cont pe care il folosesti pe aplicatia din telefon (aceleasi user si parola). In mod automat, fotografiile/ videoclipurile vor aparea in aplicatia de pe calculator.
Dupa ce te conectezi pe calculator, vei avea posibilitatea sa descarci direct pe PC fotografiile din Orange Cloud.

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 02-11-2020 10:20 AM
Salut,
Pentru a utiliza Orange Cloud pe calculator, trebuie sa te loghezi aici https://cloud.orange.ro/ui/jsp/login.jsp sau sa iti descarci aplicatia pe PC (tot in acest link gasesti si posibilitatea sa o descarci). Apoi trebuie sa te conectezi pe calculator cu acelasi cont pe care il folosesti pe aplicatia din telefon (aceleasi user si parola). In mod automat, fotografiile/ videoclipurile vor aparea in aplicatia de pe calculator.
Dupa ce te conectezi pe calculator, vei avea posibilitatea sa descarci direct pe PC fotografiile din Orange Cloud.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 02-02-2024 11:54 AM
"Dupa ce te conectezi pe calculator, vei avea posibilitatea sa descarci direct pe PC fotografiile din Orange Cloud."
Cum mai exact? Nu gasesc nicaieri functia asta. Multumesc

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 02-11-2020 10:48 AM