Foarte bune sfaturi.. Mi s-a întâmplat sa-mi ceara o pustoaica telefonul sa formeze pe numărul ei ca nu stie unde si-a pierdut telefonul.. Eu i-am spus sa-mi spuna numarul ca sunt eu.. Numărul respectiv era închis..
In general sunt foarte circumspectă.. adică, vreau sa ajut, nu sa ma tepuiesc singură..
Asta este sfatul meu, ajuta in masura in care poti, dar, nu pierde obiectivul din vedere.. Din pacate, oamenii au devenit foarte inventivi cand e vorba de bani nemunciti.. Este bine sa fii prevăzător si sa eviți să cazi in capcane despre care ai auzit.. Sa nu mergi pe sistemul ca tie nu ti se poate intampla.. Sunt din ce in ce mai multi care incearca sa câștige bani in modul asta, prin înșelătorii si din ce in ce mai multi oameni patiti..
Pe mama a sunat-o acum cativa ani pe fix, cand inca mai raspundea cineva la fix :D, si incerca sa-i spuna ceva in genul povestii cu accidentul, dar, deja auzise de fazele astea, i-a zis vreo doua si i-a inchs..
Acesti oameni merita sa fie facuti vedete.. Sa povestim despre ei cu cat mai multe informatii avem la indemana..
Nu dam parole, nu achitam taxe pentru premii la concursuri la concursuri la care n-am participat, nu incarcam cartele pentru necunoscuti, nu dam un bun personal din mana unor necunoscuti, nu raspundem si nu sunam la numere ciudate cu prefixe din tari unde n-avem rude, daca ar fi cineva cunoscut, ne-ar putea anunta cumva de acest apel, ca variante sunt..