anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Anonim
Neaplicabil
Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.
1 Soluţie acceptată‚

Nobel
Începător

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Vizualizare soluţie în postul original

262 Răspunsuri 262

Miha_Z
#StarMember
Tot din cauza incertitudinilor si eu am evitat sa cumpar Huawei desi unele modele par mai bune decat Samsung. Poate se vor calma spiritele si se va reveni la starea de normalitate.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cei care detin sau intentioneaza sa cumpere terminale Huawei fara pachetul Google: In magazinul de aplicatii propietar Huawei efectuati o cautare dupa aplicatia MoreApps. MoreApps - este un fel de magazin de aplicatii intr-un magazin de aplicatii si care va ofera posibilitatea sa instalati aplicatii Android care nu se regasesc in Huawei App Gallery, prin urmatoarele metode: - extrage aplicatia respectiva dintr-un alt magazin de aplicatii (altul decat Google Play); - acolo unde nu este posibil, MoreApps realizeaza o scurtatura de browser pe ecranul telefonului vostru, pentru aplicatia dorita (Youtube, Gmail, etc); https://appgallery.cloud.huawei.com/marketshare/app/C101921403

Anonim
Neaplicabil
Apropos de ceea ce dorește Huawei și anume să încerce să înlocuiască Google mi-am adus aminte că au semnat un acord cu TomTom pe partea de hărți și navigație. Zilele trecute am văzut în Bucovina o mașină de la TomTom care scana străzile cu o cameră specială (exact cum face și Google Maps). Nu s-a mai auzit nimic. Se poate trăi și fără aplicațiile Google. Dar sunt mulți consumatori care iau în calcul lipsa serviciilor Google.

Ascary
Campion certificat
@Chaty,daca voi nu știți,atunci cine ? 🙂

Miha_Z
#StarMember
Ce sa facem @cocolosh, daca asta e obisnuinta. Atatia ani am folosit serviciile Google si pare peste mana sa nu mai ai acces la ele. 😞

Anonim
Neaplicabil
@Miha Z, așa este! Dependența de Google și serviciile/aplicațiile lui este foarte mare.

Vio73
#StarMember
Am văzut zilele trecute un telefon din ăsta fără magazin play și pot spune că avea cam tot ce-ți trebuie în el. Deci te descurci și fără. Era un Huawei P 40 lite și mi s-a părut destul de ok pe la aproape 1100 lei să aibă caracteristici atât de bune.

FaraUnID
Campion certificat
Huawei primește interdicție de la SUA pentru încă un an. Între timp, companii precum Intel, AMD, Qualcomm și Microsoft au primit deja licență din partea autorităților americane pentru a întreprinde afaceri cu Huawei. Sursa - https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-05-13/trump-extends-order-that-curbs-huawei-s-access-to-u-s-market

Elena_5
Junior
vor fi directionati catre alt motor de cautare.

horiavd
Începător
Telefoanele Huawei P30 si P30 pro, care sunt la vanzare pe site Orange, beneficiaza de serviciile Google (Maps, Youtube etc)? Merci.

Vio73
#StarMember
Normal că da. Eu am Huawei P 30, luat de la Orange și are.

FaraUnID
Campion certificat
Toate telefoanele din gama P30 (Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P30 Lite) beneficiaza e pachetul Google indiferent de unde sunt achizitionate.

Anonim
Neaplicabil
Salut comunitate, - Referitor la device, "gigantii" vor ajunge la o înțelegere între ei - Referitor la sistemul de operare, Symbian a fost pus la pământ la pachet cu marele Nokia pt că trebuia să mai mănânce și alții o pâine, iar BlackBerry s-a stins încet pt că "serviciile" nu puteau să "opereze"

Vio73
#StarMember
Am văzut o știre în acest sens zilele acestea la tv. Ar fi bine să se facă pace!

Anonim
Neaplicabil
SUA încearcă să țină pasul cu tehnologia 5G și pentru asta are nevoie de Huawei. Dar asta nu înseamnă că le dă voie chinezilor să colaboreze din nou cu companiile americane.