anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se va intampla cu posesorii actuali Huawei, in urma interzicerii accesului la serviciile Google?

Anonim
Neaplicabil
Sunt posesor de Huawei și cred că toți utilizatorii acestui brand (dar și cei care folosesc Honor, sub-brand-ul Huawei) sunt curioși la ce se pot aștepta.
1 Soluţie acceptată‚

Nobel
Începător

Salutare tuturor!

 

Pentru cei care încă mai au întrebări cu privire la acest subiect am atașat o carte de vizită care conține un număr de telefon și un minisite.

Vă recomand fie să sunați la numărul de telefon de pe cartea de vizită, fie să accesați minisite-ul pentru un răspuns oficial din partea celor de la Huawei.

 

Eu sunt posesor de Huawei și imediat ce am aflat despre acest incident am mers într-un magazin Orange iar de la consultantul din magazin am primit informațiile necesare, dar și această carte de vizită. După ce am sunat la acest număr și am vizitat minisite-ul am primit toate răspunsurile de care aveam nevoie.

 

Mulțumesc Huawei și Orange pentru profesionalismul de care au dat dovadă!

 

Vizualizare soluţie în postul original

262 Răspunsuri 262

Razvan
#StarMember
Vor pierde ambele companii, dacă nu se ajunge la un acord, odată Huawei, își va restrânge piața internațională și Google va pierde piața din China, care e aproape cât restul lumii.

imch
Cunoscător certificat
Pai, bine, dar Google nu este blocat in China din cauza firewall-ului lor? Eu stiam ca Google si majoritatea serviciilor lor nu pot fi utilizate acolo decat daca faci flic-flac-uri...

Neaplicabil
Asa este, Google oricum n-are treaba in China... nu vad ce ar pierde.

eda2k
Cunoscător
În mod interesant, în cadrul unor reclame, observ din ce în ce mai multe smartphones Huawei. Ori nu am acordat eu atenție acestor aspecte, ori Huawei a "plusat" pe lângă cei care fac reclame ... Oricum, asistăm acum la un moment foarte interesant - forțarea apariției pe piață a unor OS, ce e posibil să fie disponibile doar în anumite regiuni. Să nu fim naivi, fiecare OS poate deveni o unealtă de manipulare - întrebarea este ce preferăm : manipulare USA, China sau Rusia ?

FaraUnID
Campion certificat
Google pierde accesul pe o piata de cca 2 miliarde de potentiali consumatori, iar dezvoltatorii de aplicatii care aleg sa intre al App Market-ul celor de la Huawei vor avea acces pe o piata de cca 2 miliarde de potentiali consumatori.

Neaplicabil
Reclame tot sunt pentru ca sunt produse in piata care nu isi ating cota de vanzare, trebuie sa pluseze cu ele, sa convinga lumea. Terminalele curente n-au nimic in sensul ca nu sunt afectate de dispute dar totusi la vanzari nu stau extraordinar. @FaraUnID Google in China care il interzice oficial sau cenzureaza, 2 miliarde potentiali ? Nu cred asa ceva.

CălinM
Junior entuziast
Așteptăm. Și eu am Mate 20 Pro. Dacă nu mai primim update la aplicații nu crec ca e mare problema. Dar nu cred ca o sa fie asa. Și cu android 9 ce e acum pe el e ok.

Vio73
#StarMember
E vorba de neînțelegerile dintre ei. Poate vor rezolva cumva și toți vor fi mulțumiți!

ShadowWalker
Începător
Salutare tuturor! Toate telefoanele aparute pana la data cand a aparut P30 lite, P30 si P30 Pro, inclusiv acestea 3, vor beneficia in continuare de update-uri de toate felurile ca si cum nu ar exista acest ban, iar toate telefoanele aparute dupa aceasta data nu mai au dreptul la nimica din US deci vor avea HongMeng OS sau Oak OS in loc de Android-ul de la Google dar care este foarte similar si va beneficia de aceleasi aplicatii ca cele de pe Android. Intre timp fie ca se ridica sau nu ban-ul( lucru care momentan nu se stie dar care se va afla in urmatoarele saptamanani sau luni) Huawei lucreaza la acest nou OS cat si la a inlocui furnizorii de hardware inafara US-ului, asa ca daca aveti deja luat un Huawei fiti fara griji, iar daca va ganditi sa va cumparati un telefon Huawei ori va luati unul care va beneficia in continuare de Android si Google Play or asteptati un pic pana se linistesc apele si se rezolva problema cu ban-ul. PS: Acest ban afecteaza toate produsele noi de marca Huawei si Honor(care e detinut de Huawei)! Surse Youtube (MrWhosTheBoss, UnboxTherapy, Dave2D si MKBHD).

CălinM
Junior entuziast
Compania spune că nu trebuie să-ți faci griji. Producătorul chinez de telefoane vrea să te scape de griji cu acest anunț. Compania s-a hotărât să nu mai tacă și a decis să răspundă la cele mai presante întrebări direct pe site-ul oficial. Compania a dezmințit câteva zvonuri care au apărut în mediul online și a ținut să precizeze că „toate smartphone-urile și tabletele Huawei vor continua să primească patch-uri de securitate și actualizări Android. Oricine a cumpărat deja sau este pe punctul de a cumpăra un smartphone Huawei va avea acces la toate aplicațiile, la fel ca până acum. Toate dispozitivele vor fi în continuare acoperite de garanție și utilizatorii vor primi asistență atunci când este nevoie”. Pe lângă asta, producătorul de telefoane a ținut să menționeze că mai multe modele de telefoane vor primi cea mai nouă actualizare, Android Q, atunci când aceasta va fi lansată de Google. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată pe 17 modele ale chinezilor. Pe ce modele de telefoane Huawei vei primi Android Q Iar aceste telefoane sunt cele care vor putea folosi Android Q: Huawei P30, P30 Pro, P30 Lite, Mate 20, Mate 20 Pro, PORSCHE DESIGN Mate 20 RS, P smart 2019, P smart+ 2019, P smart Z, Mate 20 X, Mate 20 X (5G), P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, PORSCHE DESIGN Mate 10, and the Mate 20 Lite. Asta înseamnă că mai toate telefoanele companiei din 2017 până în prezent vor avea acces la cele mai noi actualizări ale sistemului de operare al Google. Totuși, mai rămâne un mister. Când vor primi aceste telefoane acces la Android Q? Dacă este să ne uităm în trecut, atunci am putea spune că Android Q va fi disponibil pe smartphone-urile companiei la două-trei luni de la lansarea oficială. Totuși, situația actuală este diferită și mult mai delicată decât în trecut. Sursa playtech.ro

GabiBraileanu
Junior entuziast
Salut,eu cred că e vrăjeală,astea sunt zvonuri ,dețin două tel aceasta marca și este ok

camy_litere
Începător
Am înțeles ca pentru dispozitivele deja vândute vor asigura în continuare serviciile primise/active înainte de rezoluția recenta.

Viorel
Începător
Merg mai departe

Vio73
#StarMember
Probabil și pentru cele care sunt la vânzare, dar pentru noile modele ( care vor apărea) cred că vor fi probleme.

Razvan
#StarMember
Probabil ca nu vor mai lansa Mate 30 pro și lite cu Android, dacă nu le mai permite accesul pe serverul Google. Deja au amânat lansarea lui Honor 20, ca nu se știe ce sistem de operare va rula.