anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este un Orange Smart Shop?

Vio73
#StarMember
Detalii despre aceste tipuri de magazine.
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Un Smart Shop este un magazin digital cu deschidere către tehnologie și dispozitive de ultima generație, servicii de internet performante.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Orange smart shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care folosești tehnologia, fie că ești acasă sau la birou, te distrezi sau faci sport. Aici oferim clienților o experiență de cumpărare inedită și soluționare rapidă a tuturor cerințelor, întreaga comunicare comercială bazându-se exclusiv pe soluții digitale. https://www.orange.ro/techabreak/despre-tech-a-break#smart-shop

Ascary
Campion certificat
Un magazin Orange unde se pot testa diferite dispozitive sau servicii? Chiar nu știu,întreb și eu 🙂

Miha_Z
#StarMember
Romania a fost prima tara in care Grupul Orange a lansat conceptul revolutionar de smart shop: un magazin in care digitalul este omniprezent si le ofera clientilor de servicii telecom o abordare mai personalizata si o experienta de cumparare inedita. In noul Orange shop digitalul ia locul hartiei. Clientii primesc bon de ordine direct prin sms, pot urmari ofertele pe 18 ecrane interioare si pe un videowall, precum si pe telefoanele si tabletele expuse, iar contractele se semneaza in format electronic. O alta noutate este masa digitala, la care cu ajutorul unui reprezentant de vanzari, clientii isi pot configura propriul abonament. De asemenea exista un birou de operatiuni rapide, un Care Center pentru verificarea pe loc a terminalelor nefunctionale. Cat timp asteapta un reprezentant de vanzari disponibil, clientii se pot juca pe Playstation, pot urmari programele transmise prin Orange TV, pot testa cele mai noi accesorii disponibile la Orange, precum si o gama larga de telefoane si tablete.

Ascary
Campion certificat
Nice!!! Vreau și eu. Unde găsesc un magazin din ăsta?

Jay
Campion certificat
Orange smart shop este un magazin mai mare, cu un numar mai mare de reprezentanti si este complet digital.. fara brosuri sau pliante.. Un magazin unde chiar si vizita ti-o poti programa folosind tehnologia, din contul tau Orange.. Scopul implementarii acestui tip de magazin fiind acela de a reduce cat mai mult timpul de solutionare a cerintelor, astfel ca pentru a realiza acest lucru un smart shop este impartit pe zone ce reflecta viata de zi cu zi, respectiv acasa, la birou, distractie/divertisment... In aceste magazine clientii persoane fizice isi pot configura propriul abonament la o masa digitala, iar clientii persoane juridice gasesc zone amenajate unde pot discuta solutii personalizate pentru afacerile lor, de asemenea, intr-un Orange Smart Shop, poti testa un numar foarte mare de accesorii.. Intr-un smart shop exista birou de operatiuni rapide si un Care Center pentru verificarea pe loc a dispozitivelor nefunctionale.. Un alt lucru nou este ca, te poti juca pe un playstation cat astepti sa poti vorbi cu un reprezentant.. https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/primul-smart-shop-din-grupul-orange-este-deschis-in-romania-882 https://www.orange.ro/techabreak/evenimente/colonizarea-in-orange-smart-shop https://www.orange.ro/shops/

Miha_Z
#StarMember
Ai lista cu Orange Smart Shop-urile mai jos. Cu siguranta ai si in zona ta un Smart Shop asa ca relaxare placuta. 🙂

Ascary
Campion certificat
Mulțumesc frumos 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Nu știam de existenta acestor magazine. Surprinzător, din lista pusa de tine @Jay vad ca sunt 6 locații în București, una chiar pe lângă jobul meu. O să-i fac o vizita de curiozitate.

Jay
Campion certificat
Perfect! Asteptam pareri la cald dupa vizita.. 🙂

Romeo_
Senior certificat
Stiam de cel din Iasi, dar nu stiam ca asa e denumirea lui ;))) Multumesc, colegi, pentru explicatii si lista! O sa-i fac cat de curand o vizita pentru ca nu am mai fost de ceva vreme si e schimbat complet

Laura_cio
Senior
Un Smart Shop este un magazin digital cu deschidere către tehnologie și dispozitive de ultima generație, servicii de internet performante.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Am fost astazi la Orange-ul din str Lascar Catargiu, in Orange shop, acolo nu e specificat ca exista Orange smart shop. In interior este ca in oricare centru orange shop, nu am sesizat sa existe vreun colt amenajat pe care sa scrie smart shop, si nici de afara nu e trecut pe undeva.