anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Caracteristici pentru schimbare parola

Blue7
Junior
Cum pot afla altfel decat pe bajbaite si prin piedut timpu aiurea cat de lunga pot crea noua mea parola ce simboluri sunt acceptate si din ce cauza trebuie clientii sa dea in bobi fara a afla de la bun inceput caracteristicile unei parole acceptate: numar caractere, ce simboluri, litere, numere sunt acceptate. Schimbarea parolei fara sa contactam 100 de comunitati si comitii. Multumim
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Blue7! Conditiile pentru setarea unei parole, sunt cele prezentate pe site. Parola trebuie sa contina: -intre 8 si 24 de caractere -minim o majuscula -minim o litera mica -minim o cifra -minim un caracter special.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

FLo1
#StarMember
Radule, îți ofer alt exemplu de analiză a absurdului: deși se cunosc (sau nu) condițiile privind "lungimea numelui unui fișier" care include și caracterele din denumirea folderelor și subfolderelor fișierului respectiv, se găsesc suficienți odihniți care dintr-o înșiruire de nume lungi și multitudine de subfoldere să depășească 260 de caractere, după care să întrebe "care-i problema erorii?":) Similar cu cei care la numele unui fișier nu concep să nu folosească anumite caractere speciale rezervate OS, deși nu sunt permise. Ei bine, pentru aceștia s-au inventat alte jucării, fără soft sau hardware.

Blue7
Junior
E complet eronat sistemul de parolare. Daca se inverzesc toate campurile normal ar fi sa mearga. 63 de caractere e deja default pe mai toate platformele importante unde sunt date de utilizatori. 99.99% din platformele pe care le-am intalnit au deja 63 sau 64 de caractere. Cat despre timp tocmai asta e treaba se pierde cand vine cineva si vrea sa-si schimbe isi pune 8 caractere sau 12 si se trezeste cu surprize. Oricum site-ul are si alte probleme care sunt ceva chiar mai de speriat. De aratat arata bine site-ul da e varza la capitole esentiale.