anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cam câte sms-uri folosiți în medie, lunar?

Vio73
#StarMember
Eu folosesc în jur de 50 lunar și îmi sunt extrem de utile uneori.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
15-20 de sms pe luna, prefer sa sun sau sa scriu pe whats app.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Razvan
#StarMember
15-20 de sms pe luna, prefer sa sun sau sa scriu pe whats app.

imch
Cunoscător certificat
Si eu folosesc sms-uri, dar mai putine, poate 20-30. In general prefer Whatsapp pentru ca am constatat ca nu intotdeauna SMS-urile ajung la timp. Uneori exista un decalaj intre ora la care il trimit si ora la care este primit (mi s-a intamplat sa primesc un SMS si dupa 3 ore). In plus la mesajele whatsapp pot sa vad cand si daca este primit, respectiv citit mesajul. SMS-urile sunt utile atunci cand sunt sunata si nu pot vorbi sau cand sun (in context profesional), nu mi se raspunde si trimit un mesaj scurt ca sa anunt ce vreau si daca este cazul sa fiu sunata inapoi sau nu.

Miha_Z
#StarMember
Folosesc maxim 2-3 sms-uri pe luna, au fost luni in care n-am folosit deloc. Trimit sms cand sunt intr-o sedinta si se intampla ca atunci sa primesc un apel. In rest este mult mai simplu sa apelez, ca asa transmit toata informatia mult mai repede si cu un efort redus.

Ascary
Campion certificat
20-30. Când totul este nelimitat nu prea mai îți vine să folosești opțiunile,plus că rețelele sociale au înlocuit în mare parte acest gen de comunicare foarte popular pe vremuri.... Nu răspunzi la SMS,Eu îți scriu atât de des ... 🙂

Vio73
#StarMember
E frumos să ai la dispoziție tot ce-ți trebuie!

TheSpecialist
Maestru
De acord cu @imch. Si eu trimit câteva zeci de sms-uri pe luna dar când vreau sa fiu sigur ca informația ajunge instant la cineva și nu pot sa sun, prefer whatsapp. Am avut delay-uri și de o zi la sms-uri.

Ascary
Campion certificat
S-a cam dus vremea Sms-uri lor odată cu era internetului mobil Nici felicitări nu se mai trimit acum pe SMS,lumea preferând rețelele de socializare. Sunt nostalgic dar SMS-ul chiar a făcut parte din noi.

Arsaluis
Junior entuziast
Pana in 50 si eu. Dar te rog sa nu ma provoci sa verific si numar de mesaje de pe whats app 🙂

Romeo_
Senior certificat
De cand cu messengerul,whatapp nu prea mai folosesc minutele si sms-urile...mai mult Gb de internet daca nu e wifi in zona

catean
Junior entuziast
Sincer, de trimis cred ca nici unul. Folosesc iMessage pentru comunicare. De primit, primesc multe de la 3d Secure, portalul companiei, login in diferite aplicatii.

Alex_G_
Cunoscător
Înainte sa apăra what’s app-ul foloseam foarte multe mesaje, acum folosesc din ce in ce mai putine. Undeva la 20 pe luna și asta pentru ca scriu câteva cuvinte in mesaj și trimit mai multe. Imi aduc aminte si acum înainte cum imi planificam mesajele ca sa imi ajungă.

hashtagroaming
Începător
cam 2 mesaje pe luna

Ciucuras
Cunoscător certificat
Foarte puține sms dau într-o luna. Nu le-am contorizat niciodată dar cred ca sunt maxim 10. În schimb whatsapp folosesc intens. Prefer sa sun și sa vorbesc, sa aud vocea.

Raluca
Junior entuziast
Muuuuulteeee :)))) cred ca mai multe decat minutele de apel...