@MihaelaC: Mulțumesc pentru răspuns. Știu că ”Suportul Tehnic” este specializat în boroboațe, și tocmai de aceea vă plasează pe voi, paravanul anti-năvălire al clienților peste ei. Dar măcar un păcălici din ”echipa” de ”Orange Assistant” putea să arunce o geană peste acest topic și situația creată, care nu este una singulară. Îți mulțumesc încă o dată că te sacrifici în numele echipei.
Cât privește ”limbajul folosit”, personal mie mi s-a părut cât se poate de decent pentru un client ”plimbat” cu zăhărelul. Aaaaa, că am schimbat unele cuvinte ”standardizate din DEX” cu altele regăsite în dialectul regionalismelor românești.... recunosc, vinovat. Dar uneori a scrie prea elevat, prea academic duce la riscul de a nu fi înțeles, iar atunci trebuie să cobori la nivelul de pricepere al graiului de baștină.
Și BTW: Ca pățitul... vaccinat, nu mă voi aștepta la scuze oficiale. Nu e cazul. Cum menționam anterior, ”a mai trecut un val”, a mai trecut o ploaie, urmează să răsară soarele.
LE: @MihaelaC, știu că știi că știu
🙂 dar puțină empatie, asertivitate, cel puțin o urmă de implicare a întregului colectiv al Comunității (care nu se rezumă la 2 persoane).... ar schimba radical reacția și gradul de acceptare al clientului vis-a-vis de eroarea umană de la nivelul Suportului Tehnic. (nah că am fost academic acum)
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!