anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As dori sa-mi schimb numarul de telefon

Piflucky
Junior

As dori sa-mi schimb numarul de telefon. Din 300 nu pot face acest lucru. Cum sa procedez?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

De ce să nu poți?

Dacă este abonament, se poate. Eu am făcut acest lucru acum aproximativ 2 ani și m-a costat 10 euro. Și prin aple la 300!

Sigur, dacă vrei ceva mai woaw, este mai scump.

Ai detalii aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/cat-costa-schimbarea-numarului-orange/m-p/130980

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

De ce nu ai putea de la 300? Ai incercat? Ce ti s-a spus? Din cate stiu eu, se poate. Mai ales daca ai un motiv serios pentru care vrei asta.

Client Orange

DanielaH
Moderator

Salut, @Piflucky!

Schimbarea numărului de telefon este posibilă doar dacă ai abonament. Uite aici toate modalitățile prin care poți face acest lucru.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

arsradu
Fost #StarMember

Da, corect. Doar la abonament. Daca vorbim de un Prepay, din pacate, nu se poate. Se schimba SIM-ul cu un alt SIM cu numar, si aia e. Din punctul asta de vedere, e mai simplu la Prepay.

Client Orange

Da, este ”mai simplu la Prepay”: cumperi alt SIM cu număr :)))) 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

arsradu
Fost #StarMember

Exact! 😄 Si la abonament, schimbarea de numar nu e gratuita. Tot trebuie sa platesti 10 euro sau cat era ultima data. De banii aia, iti iei 2 prepay-uri cu numar. :))

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

De ce să nu poți?

Dacă este abonament, se poate. Eu am făcut acest lucru acum aproximativ 2 ani și m-a costat 10 euro. Și prin aple la 300!

Sigur, dacă vrei ceva mai woaw, este mai scump.

Ai detalii aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/cat-costa-schimbarea-numarului-orange/m-p/130980

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.