anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel verificare de servicii (0374) 744 116

Amct
Începător

Buna ziua !

Am primit un apel pentru verificarea de servicii la numarul (0374) 744 116. Va rog frumos sa imi confirmati daca acesta este un numar ce apartine Orange.

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Da, este vorba despre un numar ce ne apartine.  Colegii nostri din departamentul Oferte apeleaza cu ajutorul acestui numar de telefon. 

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

RauLasH26
Începător

Și eu am fost apelat de acest număr, văd aici că ar fi de la ofertare, de la Orange. Senzația mea a fost alta, in primul rand pe toată durata apelului a fost o microfonie urâtă, eu înțeleg că apelul poate fi înregistrat dar nu mă gândeam că în 2026 se înregistrează pe casetă cu ajutorul casetofonului. Lăsând gluma...daca domnișoară care mi-a vorbit a fost de la Orange, a uitat unele lucruri, gen să se prezinte, să îmi ceară un email al contului...m-a întrebat doar dacă eu sunt posesorul cartelei prepay, și în plus peste toate acestea domnișoara avea un accent din estul țării. Am tot discutat cu destui agenți Orange, domnișoară fie este la început fie nu a fost de la Orange.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Colegii ne-au confirmat că numărul aparține, într-adevăr, departamentului de ofertare Orange. Fiind un număr de fix, de centrală, el permite doar apeluri, nu și SMS-uri.

Cel mai probabil că în cazul de mai sus (expus de Dragos) a fost vorba despre o situație de spoofing (când un număr de telefon este utilizat de altcineva în mod fraudulos), însă, din păcate, nu avem cum să verificăm și să confirmăm acest aspect.

Recomandarea colegilor noștri este să ignorați astfel de mesaje și să ne anunțați în cazul în care se mai repetă.

Mulțumim pentru înțelegere. 

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.