la 17-12-2020 06:40 PM
Salut tuturor!
S-a discutat în comunitate despre schimbarea de titular pentru persoană fizică și ne dorim să abordăm în acest topic și schimbarea de titular pentru persoană juridică.
Pentru cesiunea între o persoană fizică și o persoană juridică sunt necesare următoarele acte:
- persoana fizică:
- persoana juridica:
- statutul firmei sau
- ultima cerere de mențiuni de la Registrul Comertului în care sa figureze persoana/ persoanele fizice care reprezintă legal persoana juridica sau
- certificat constatator (nu mai vechi de 5 zile calendaristice) de la Registrul Comerțului (în care sunt mentionați/ identificați administratorii/ împuterniciții societății) - dacă persoana care semnează contractul de abonament este administratorul societății
Pentru schimbarea de titular între 2 persoane juridice, atât cesionarul cât și cedentul trebuie să prezinte în original documentele de mai sus.
O schimbare de titular se poate face doar după un an de la încheierea contractului de abonament, în orice Orange Shop.
la 17-12-2020 08:39 PM
la 15-09-2022 03:48 PM
la 15-09-2022 07:28 PM
la 16-09-2022 12:15 PM
la 13-03-2023 12:09 PM
Se poate face acesta cesiune si online sau e necesara deplasarea in Orange Shop? In cazul meu particular doresc sa transfer abonamentul de pe PFA-ul meu pe persoana fizica (tot eu).
Multumesc.
la 13-03-2023 12:31 PM
Salut, Alex! Bun venit în Comunitate!
Momentan schimbarea de titular se poate realiza doar într-un Orange Shop.
la 04-01-2024 05:40 PM
Se pare că orange nu știe că există semnătură electronică. În era digitizării ditamai firma cu pretenții până la Soare și dincolo cere acte în original și la ghișeu. Rușinos! Până și micile primării de comune primesc acte online și semnate electronic, orange nu. Bine că și-au pus robot telefonic cu care nimeni nu se poate înțelege. Treziți-vă și vedeți realitatea măreți conducători de oranje.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor