la 17-12-2020 06:40 PM
Salut tuturor!
S-a discutat în comunitate despre schimbarea de titular pentru persoană fizică și ne dorim să abordăm în acest topic și schimbarea de titular pentru persoană juridică.
Pentru cesiunea între o persoană fizică și o persoană juridică sunt necesare următoarele acte:
- persoana fizică:
- persoana juridica:
- statutul firmei sau
- ultima cerere de mențiuni de la Registrul Comertului în care sa figureze persoana/ persoanele fizice care reprezintă legal persoana juridica sau
- certificat constatator (nu mai vechi de 5 zile calendaristice) de la Registrul Comerțului (în care sunt mentionați/ identificați administratorii/ împuterniciții societății) - dacă persoana care semnează contractul de abonament este administratorul societății
Pentru schimbarea de titular între 2 persoane juridice, atât cesionarul cât și cedentul trebuie să prezinte în original documentele de mai sus.
O schimbare de titular se poate face doar după un an de la încheierea contractului de abonament, în orice Orange Shop.
la 17-12-2020 08:39 PM
la 15-09-2022 03:48 PM
la 15-09-2022 07:28 PM
la 16-09-2022 12:15 PM
la 13-03-2023 12:09 PM
Se poate face acesta cesiune si online sau e necesara deplasarea in Orange Shop? In cazul meu particular doresc sa transfer abonamentul de pe PFA-ul meu pe persoana fizica (tot eu).
Multumesc.
la 13-03-2023 12:31 PM
Salut, Alex! Bun venit în Comunitate!
Momentan schimbarea de titular se poate realiza doar într-un Orange Shop.