anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați vrea sa discutați cu un agent de vânzări prin video call?

Neaplicabil
Ați fi de acord ca la deschidere/prelungire abonament online sa discutați cu un agent de vânzări prin video call?
1 Soluţie acceptată‚

kitkatkitkat
Începător
Avand in vedere ca lucrez intr-un domeniu BPO, de foarte multe ori am luat parte la diverse call-uri sau video call-uri. In ultimul timp am folosit video call-urile si pot spune ca are alt impact asupra oamenilor. Acestia sunt mai concentrati, in primul rand pentru ca se vad ( si nu mai poti face alte activitati in timpul call-urilor) si in al doilea rand poti vedea reactia celui cu care vorbesti, iar cumva totul nu mai este asa de impersonal.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

teacher_
#StarMember
După părerea mea, nu este important sa conversezi prin video call, din mai multe motive. In primul rand, pentru că nu ar ajuta prea mult sa îl vezi pe agentul de vânzări. In al doilea rand, pentru că majoritatea oamenilor care își creează abonament online, nu doresc sa fie văzuți, pentru că asta este un motiv pentru care intra pe internet, și nu se duc in shop. Iar în condițiile în care oricum vor fi sunați de către un agent pentru încheierea contractului, nu își mai are rostul apelul video, în ideea în care, pe internet apar toate condițiile de încheiere ale unui contract. Asta e avantajul online... Poți sta liniștit să citești, sa te documentezi, nu te stresează nimeni, iar când ai ales, vei fi sunat și indrumat.

Vio73
#StarMember
Nu cred că este relevant să te poți vedea cu persoana respectivă din punctul meu de vedere. Mai importantă este discuția, care se poate realiza fără nicio problemă prin intermediul unui apel telefonic. Dar dacă e online, cred că se poate face și fără să mai discuți cu nimeni, adică din My Orange.

Laura_cio
Senior
Nu consider ca trebuie sa văd persoana respectiva, nu are relevantă pentru mine. Pe mine trebuie sa ma convingă vorbele persoanei respective.

Razvan
#StarMember
Contează mai puțin ce spune agentul respectiv, în final contează mai mult ce rămâne scris pe hârtie în contract. Documentul e de bază, în cazul unor nemulțumiri fondate.

Neaplicabil
Titlurile nu se pot edita, asa-i? :)) Deci, daca l-ai scris in graba...asa ramane pana cand il editeaza un moderator. Anyway, parerea mea e ca n-are nicio relevanta felul in care vorbesti cu acel agent de vanzari. Ca e telefon sau video, tot oferta aia o primesti, nu? Sau ai o oferta mai buna daca te si vede la fata? :)) Ca zau ca nu mi s-ar parea relevant in niciun fel. Nu se fac abonamente dupa fata, din cate stiu eu. Si atunci aspectul asta devine total irelevant. Asa ca...daca ma intrebi pe mine, as zice nu. Pentru ca nu vad rostul.

Jay
Campion certificat
Mie mi-e indiferent, dar, trecand peste faptul ca nu toata lumea are un telefon compatibil cu apelul video, mie imi place sa discut despre ce vreau si apoi sa ma uit pe raspuns/oferta si sa ma hotarasc, deci nu raspund pe loc.. asa ca, in astfel de cazuri, apelul video nu este necesar si pentru ca "verba volant, scripta manent" prefer sa am informatia scrisa sa ma uit pe ea, ca poate uit ceva... Plus ca, nefiind apel video, poti raspunde si daca esti in pijama sub patura.. Cred ca, daca vrei ceva si vrei acum, mergi in shop.. @arsradu si titlurile se pot edita, dar, doar inainte sa apara raspunsuri.. dupa, intr-adevar, doar moderatorii mai pot face asta..

Neaplicabil
@Jay, de acord. Ce e scris e mai important. Si pentru ca poti uita amanunte potential importante. Si pentru ca ti se pot omite amanunte potential importante. 🙂 Si atunci...e bine sa vezi exact pe hartie. Ca asa, ti se promite marea cu sarea, si cand iti vine contractul acasa, observi ca ai primit doar sarea.

paul_pet
Junior
Nu prea vad importanta de a initia un video call pentru a putea face un abonament. Cel mai important, dupa mine, este o discutie pe email. Unde pot ramane, negru pe alb, toata discutia si oferta, pentru a o putea studia mai bine, sau a o compara cu datele finale din contract. Sunt client Orange de aproape 10 ani, pe abonament. Nu am intampinat astfel de probleme ( de neconcordanta ) pana acum. Dar transparenta nu strica in nici un domeniu.

O__Mary
Junior entuziast
Nu cred ca as vrea nici eu sa am o astfel de conversație, cu apel video...

Miha_Z
#StarMember
Probabil tu ai plecat de la premisa ca prin contact vizual putem persuada mai intens operatorul si vom obtine contracte mai avantajoase. Nu va fi asa pentru ca ei au cu siguranta un barem al resurselor pe care le pot oferi in functie de abonamentul ales de client. Deci eu prefer tot varianta clasica de simplu apel.

eda2k
Cunoscător
Salut, Pentru acest tip de dialog, nu este necesar video call-ul, mai ales dacă ești într-o zonă unde semnalul nu este bun. Nu este un beneficiu, ci chiar poate fi o distragere ... :) Succes !

Razvan
#StarMember
Colegul cred ca se refera în primul rând, la mimica feței, când discuți, poți observa mai ușor reacțiile interlocutorului, nu doar din tonul vocii.

svetalex
Senior certificat
@Bumbi care este părerea ta legat de acest subiect? Personal nu văd rostul unui apel video. În plus, fiind la serviciu de luni până vineri, mi-ar trebui căști astfel ca în birou să nu se audă conversația.

kitkatkitkat
Începător
Avand in vedere ca lucrez intr-un domeniu BPO, de foarte multe ori am luat parte la diverse call-uri sau video call-uri. In ultimul timp am folosit video call-urile si pot spune ca are alt impact asupra oamenilor. Acestia sunt mai concentrati, in primul rand pentru ca se vad ( si nu mai poti face alte activitati in timpul call-urilor) si in al doilea rand poti vedea reactia celui cu care vorbesti, iar cumva totul nu mai este asa de impersonal.