anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

îmi apare apelul efectuat pe factura detaliata, daca persoana nu a raspuns?

Floare1
Junior

Bună ziua!

Am o nelămurire, dacă cineva ma poate ajuta, dacă am efectuat un apel dar persoana în cauza nu a răspuns îmi apare apelul efectuat pe factura detaliata în convorbiri?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Floare, bun venit in Comunitate!!!

Simplu, nu. Apar doar convorbirile efectuate.

S-a mai discutat pe tema asta aici: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/lista-apeluri-efectuate/td-p/105982

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember

Floare, bun venit in Comunitate!!!

Simplu, nu. Apar doar convorbirile efectuate.

S-a mai discutat pe tema asta aici: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/lista-apeluri-efectuate/td-p/105982

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, apar, dar în detalii convorbiri , nu știu dacă și pe factură. Doar că le vezi cam la una-două zile distanță în ,,detalii convorbiri" ( cum spuneam), dar cu durată de 00.00.

Apelurile inițiate le vezi și pe factură.

Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Da, iti apare in detalii convorbiri cu durata 00:00. Poti verifica cu un click aici. Dar daca vrei sa vezi apeluri de azi, sa nu uiti sa schimbi si data de final in 23.01.2023, astfel incat sa vezi si informatiile de azi.

Actualizarea informatiilor se face, teoretic, cu intarziere de max 72h. In experienta mea, de obicei nu dureaza mai mult de 20min.

Client Orange

"Beep"-urile nu apar pe factură la detalii convorbiri. Excepție cazurile în cate te "prinde" o mesagerie, mesaj de robot și bineînțeles apeluri efectuate de cel putin 1sec.

Am sunat astăzi la ei la Orange și mi au zis ca apar și apelurile efectuate chiar dacă a fost doar bip,adică persoana nu a răspuns,acum nu mai inteleg

Eu cred că cel mai bine este să verifici singur/ ă.  Nu ai cum să vezi cine te-a apelat, ci doar pe cine ai apelat. Ai detalii aici:

https://www.orange.ro/help/cum-verific-detaliile-de-convorbiri-4

Baftă! 

Dar cel mai bine e sa te uiți pe facturile emise până acum, să vezi dacă apar și convorbiri de 00:00 minute. Și eu credeam că apar și apelurile gen bip, pa care apelantul nu a răspuns, dar, uitandu-ma pe factura de luna trecută sau in Detalii convorbiri in My Orange, am observat că nu am nici un apel de 00:00, deși știam sigur că am și apeluri la care nu mi s-a răspuns.

Floare1
Junior

Bună seara,am mai postat odata dar nu am avut un răspuns sigur,am sunat la Orange sa vad dacă pe factura detaliata apare și un apel efectuat dar la care persoana nu a răspuns,gen sa zicem eu am dat bip atât și persoana nu a apucat sa îmi răspundă,îmi apare pe factura?pentru ca  la ei când am sunat la București nu au știut ce sa îmi zica

Ai răspunsuri aici. Ce nu e clar?

Răspunsul va fi, din nou, Nu. În factura detaliata vor apărea doar apelurile taxate. 

Salut, 
Confirmam si noi ca factura detaliata contine durata exacta a apelului efectuat in situatia in care s-a raspuns la acesta (fie utilizatoul, fie Mesageria Vocala). 
Asadar, un apel efectuat apare doar daca acesta a avut loc. Nu sunt contorizate in factura detaliata bip-urile, mai exact apelurile realizate catre un destinatar, dar carora nu li s-a raspuns. Bip-urile pot fi identificate doar in telefonul celui care apeleaza. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Sau in Detalii Convorbiri, in My Orange. Daca exista la Prepay (exista, si am testat deja treaba asta), m-as mira sa nu fie si la abonamente.

Client Orange

Radu, nu (mai) sunt, m-am uitat la mine in "Detalii convorbiri" si in factura.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Eppur si muove. 🙂

Screenshot 2023-02-04 at 06.34.25.png

Singura conditie, in cazul meu cel putin, a fost sa selectez data de astazi (default va selecta pana ieri), si sa astept sa se actualizeze informatiile in sistem. 

Ok, inseamna ca este un feature "exclusiv" pentru prepay. 😄 Mie unul imi place.

Client Orange