anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Persoane din agenda imi zic ca au fost apelate de catre mine

AEva
Începător

Buna ziua!

 

Solicit un sfat/lamurire: Am abonament la Orange de foarte multi ani. De câteva zile mă confrunt cu situația în care persoane pe care le cunosc si al căror număr de telefon este în agenda telefonului meu să îmi spună că au fost apelate de către mine. Pe telefonul meu nu apare efectuat acel apel. In cazul unui apel pierdut am încercat să apelez acea persoana și mi-a raspuns altcineva.Cum pot afla cauza acestor situatii? Cum se poate remedia? Multumesc!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver

Salutare!

Poate ai vreo aplicație care apelează, care creează probleme. Recomand resetarea telefonului!

Știu pe cineva care a avut astfel de probleme și care mă apela inclusiv pe mine zilnic sau de mai multe ori pe zi și nu a rezolvat până la resetarea totală.

 

Baftă!

Pololica
#StarMember

Salutare!

Pana la recomandarea lui Vio (de resetare a telefonului), iti recomand cativa pasi:

  • instaleaza doi antivirusi si fa cateva scanari (evident, instalarea si scanarea individual, nu simultan)
  • vorbeste cu persoanele apelate sa te sune imediat ce au primit apelul de la tine (eventual sa raspunda cand sunt sunati. Asa ar trebui sa apara in factura ta apelul respectiv)
  • verifica (si dezinstaleaza) aplicatiile pe care nu le folosesti
  • bateria telefonului se descarca mai repede?

O nota de subsol: in urma cu vreo 14-15 ani, la fosta firma la care lucram, am primit un apel (numar din cadrul grupului de firme) la care aparea numele sefei mele (de la Bucuresti), desi apelul era din Timisoara (sediu). Intamplarea facea ca in momentul acela sa fiu la o sedinta cu sefii de departament (eu reprezentam depozitul) si mi s-a spus ca initial numerele fusesera definite sa apara si numele persoanei (initial fusesera numere de Zapp) si nu stiau de ce la Vodafone (unde fusesera portate) ajunsesera putin busite.

arsradu
#StarMember & 2023 Problem Solver

Salut,

A mai fost raportata problema asta in trecut, acum mult timp. Nu s-a ajuns la nicio concluzie. Dar nu pare sa fie o problema comuna.

Parerea mea e ca problema este 100% pe partea operatorului.

Deci, ca si sugestii, tot ce pot sa-ti recomand este sa iei legatura cu un consultant folosind mijloacele de contact de aici.

Client Orange

FLo1
#StarMember

Doar vreo aplicație cu drepturi de acces la agendă și de efectuare apeluri ar putea să combine toate scenariile expuse. Cel mai simplu, dezinstalezi aplicațiile suspecte care au dreptul la agenda telefonică și rezolvi problema. Sau într-o primă fază, poți doar restricționa accesul acelor aplicații. De exemplu la mine exceptând aplicațiile implicite ale telefonului,  mai au acces doar whatsapp, un BTPay și MyOrange, care sigur nu apelează singure.

DanielaH
Moderator

@AEva, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite?