anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unificarea sistemelor Oro cu Oroc

Baiazid
Junior entuziast

Unificarea sistemelor oro cu Oroc din 21 august

1 Soluţie acceptată‚

Clientii Orange (Orange Romania Communications) vor fi migrati in perioada următoare, pe rând, în sistemele Orange și din acel moment vor prelua automat toate ofertele și beneficiile Orange. Momentan nu avem o dată exactă la care acest proces va fi finalizat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

62 Răspunsuri 62

Salutare!

Nu știe nimeni concret cât va mai dura, dar din experiența proprie îți spun că programele și grila sunt relativ asemănătoare. Are sora mea tv pe grila fostului Te și eu am grila proprie Orange. Mie îmi scapă diferența dintre cele 2 grile, adică nu prea am văzut niciuna sau poate nu am fost suficient de atent. Mă gândesc că poate să fie și ceva regional, adică să difere în alte zone ale țării, dar la mine în oraș și județ, nu văd diferențele!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Orange mai face ceva cu grila tv? O mai unifica anul acesta sau au renunțat la unificare?

Salutare!

Eu zic și cred că sunt cam la fel. Am urmărit la o rudă de-a mea și văd că sunt grilele cam identice în general. Sau poate îmi scapă mie ceva! 

Nu am văzut niciun post pe care îl am eu să nu fie și pe grila fostului Oroc.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.