la 01-10-2025 11:29 AM
Incerc (de o saptamana!) sa schimb adresa locului de consum pt linia fixa (un telefon de la Orange, cu cartela SIM).
nu reusesc sa dau telefon, imi raspunde Gia, care ma transfera la un meniu cu 3 optiuni: plata, factura, infocost!
nu reusesc sa contactez online (Djingo zice ca ma transfera la operator, si dupa 5 min, ma intreaba de ce nu mai scriu nimic, daca mai vreau sa continui conversatia!!?)
deci, parca este facut special pt ca utilizatorii sa nu poata contacta pe cineva real de la Orange!
spuneti-mi si mie cum trebuie procedat (in afara de a anula conturile, si a schimba compania cu altii mai putini indiferenti)
multumesc!
la 01-10-2025 03:59 PM
Salut,
In vederea mutarii serviciilor fixe la o noua adresa este nevoie de initierea unei solicitari la Serviciul Clienti sau intr-un Magazin Orange. Pentru a intra in legatura cu un coleg de la Serviciul Clienti, este nevoie sa suni la numarul 300, gratuit din reteaua noastra. Din orice alta retea nationala, la tarif normal, apeleaza numarul 0374300300. In functie de ramurile accesate, transferul la un coleg este disponibil. Pe site-ul nostru, aici https://www.orange.ro/contact/ sunt oferite mai multe informatii.
la 01-10-2025 11:47 AM
Salutare!
Nu am acest tip de serviciu, însă am văzut că inițial trebuie sa inregistrezi zona in care te afli.
Poți încerca să vezi daca se poate schimba similar și acum.
"Pentru a putea folosi telefonul fix trebuie sá înregistrezi zona in care vei folosi acest serviciu prin apel gratuit la 7999 de pe telefonul fix Orange. La finalizarea înregisträrii vei auzi un mesaj de confirmare, dupá care apelul se va întrerupe. Din acel moment vei putea folosi telefonul."
https://www.orange.ro/abonament/voce-fixa/
Dacă nu funcționează poți încerca să-i contactezi și prin chatul din aplicația my Orange sau prin versiunea browser a chatului.
De asemenea ai putea merge într-un magazin fizica daca ai posibilitatea.
la 01-10-2025 12:27 PM
Multumesc mult pt raspunsul rapid!
prima metoda nu functioneaza, pt ca telefonul, odata adus la adresa noua, nu are semnal, deci nu pot forma nr 7999.
In chatul din contul Orange (fix) din browser, Django, nu merge, pt ca nu mai transfera la operator, ci doar zice ca transfera, dupa care face time-out... adica vede ca nu s-a transferat, si te intreaba daca mai vrei sa continui pt ca nu ai mai scris nimic... astept de vreo ora deja...
in magazin fizic nu merge, pt ca majoritatea nu au access la Orange Communications (servicii fixe) ci doar mobile, si iti spun sa ii contactezi pe cei de la servicii fixe, la nr 300... unde... acelasi lucru se intampla... deci trebuie sa gasesc un magazin mare, oficial...
mi se pare absurd de complicat
la 01-10-2025 03:59 PM
Salut,
In vederea mutarii serviciilor fixe la o noua adresa este nevoie de initierea unei solicitari la Serviciul Clienti sau intr-un Magazin Orange. Pentru a intra in legatura cu un coleg de la Serviciul Clienti, este nevoie sa suni la numarul 300, gratuit din reteaua noastra. Din orice alta retea nationala, la tarif normal, apeleaza numarul 0374300300. In functie de ramurile accesate, transferul la un coleg este disponibil. Pe site-ul nostru, aici https://www.orange.ro/contact/ sunt oferite mai multe informatii.
la 01-10-2025 02:42 PM
Salutare!
Din My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator nu poți lua legătura cu ei?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor