anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere abonament telefonie fixa Orange (telekom)

RoxD1
Junior

Buna ziua,

Parintii mei au facut anii trecuti un abonament de telefonie fixa, pentru care ar trebui sa aiba gratuitate, datorita legii care ofera anumite gratuitati urmasilor prizonierilor de razboi.
Calvarul a inceput acum vreo 3 luni cand au inceput sa se emita facturi, si parintii mei sunt acum cautati de recuperatori pentru facturile neplatite (care nu ar trebui sa existe, fiind gratuitate la abonament)
Au fost la Orange Shop si nu i-a putut ajuta nimeni, li s-a zis sa rezolve online. Va dati seama cum se descurca 2 pensionari online: deloc.
Mai mult, ei nu stiu nici unde sa sune, nici cum sa procedeze. Eu nu sunt in acelasi oras ca sa pot fi langa ei sa facem demersurile necesare. Va rog mult, ajutati-ma cu detalii legat de procedura de reziliere a contractului. Unde pot ei, 2 pensionari, sa sune, ca sa poata rezilia contractul? (mentionez ca telefonic a fost activat). De ce date este nevoie? 
Ei nu au adresa de mail si posibilitate de scanare de documente, dar eventual ii pot ruga sa caute in oras undeva unde se poate face asta, daca e musai sa trimita cereri scrise.
Mi se pare ingrozitor felul in care nu intelege o companie de comunicatii ca varstnicii sunt depasiti de tehnologie si nu se descurca asa usor cu "dati un mail cu copie dupa CI si cerere de reziliere" - astea sunt SF-uri pentru ei.

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

De acord, dar cred că îi poți ajuta dumneata! 

De exemplu și eu am ajutat- o pe soacra mea pentru o prelungire. Am sunat la 300 și am dat-o pe ea ulterior la telefon, pentru că nu se descurca singură.

Buna, multumesc mult de raspuns!
Traim in orase diferite, nu am cum sa sun eu si sa ii dau ulterior pe parinti la telefon. O sa ii rog pe ei sa sune la 300, e bine de stiut ca se poate de acolo

Eu cam greu, pentru că o să răspundă robotul Djia și o să întrebe ce probleme au. Apoi ii pune să se identifice cu codul de abonat sau ceva de genul și trebuie să spună că sunt bătrâni și vor să fie transferați la un operator uman.

Eu mai complicat, dar nu imposibil.

Sper să reușească!

Cu plăcere!

Ah, ce pont bun, merci mult inca o data!
Spor in toate si saptamana usoara!

Cu mare drag!

La fel tuturor!

DanielaH
Moderator

@RoxD1, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Buna Daniela,
L-am rugat pe tata sa sune. Mi-a spus ca de vreo 2 luni a trimis cumva de la o papetarie din oras care ajuta clientii cu trimiterea de mailuri o cerere de reziliere, insa nu au fost contactati. Ii e groaza sa sune din cauza faptului ca e complicat ivr-ul. Mai insist, poate isi face curaj