la 12-07-2025 12:21 PM - editat ultima oară la 14-07-2025 08:39 AM de DanielaH
Salut!
Eu de ce nu am puncte Thank You?
Detin 2 abonamente in contul my.orange.fix. Plus internet/voce fix.
Pe 3 august expira perioada contractuală. Primesc vreo oferta de fidelizare, pentru prelungirea serviciilor menționate?
Fost client Telekom, zeci de ani, pana la preluarea de către Orange.
In contul aplicației, atât pe web cât si pe smartphone (iPhone 13) nu se găsește nici măcar opțiunea de configura un eSim.
Ps: routerul pentru internet fix, este routerul primit de la Telekom acum vreo 20 ani.
la 13-07-2025 10:43 AM
Salut!
Presupun că întrebările legate de eSIM și punctele Thank You au fost mai degrabă retorice, întrucât probabil cunoști deja că, în prezent, clienții OROC nu beneficiază în prezent de aceste servicii sau beneficii (Puncte Thank You/eSIM)
Din păcate, Orange nu oferă informații clare cu privire la acest proces de integrare a clienților OROC.
Singurul răspuns oficial legat de acest subiect pe care l-am identificat până acum se regăsește în linkul de mai jos:
https://comunitate.orange.ro/t5/noutati
Referitor la primirea unei oferte de fidelizare, ar trebui să-i contactezi personal și să soliciți o oferta.
Este important de știut că, odată cu expirarea perioadei minime contractuale, eventualele reduceri de care ai beneficiat pot înceta, ceea ce înseamnă că este posibil să plătești o sumă mai mare pentru servicii avute decât în perioada contractuală.
la 18-07-2025 11:28 AM
UP!
Poate ma lămurește cineva, va rog!
la 18-07-2025 11:39 AM
Modificările nu apar imediat, dar vor apărea cu siguranță dupa următoarea dată de facturare.
la 18-07-2025 11:50 AM
Mulțumesc, pentru răspuns!
Abonamentul pentru servicii fixe si abonamentul pentru un număr au apărut in aceeași zi, celălalt încă nu. Ma gândeam ca poate e vreo eroare. Dar daca așa e procedura, m-am liniștit.:))
Mai am o intrebare, e offtopic dar să nu mai deschid alt subiect: abonamentul pentru net fix este cel preluat de la Telekom (Fibra 100 ii zice dar cred ca tehnologia este ADSL, pe linia telefonica). Observ ca vitezele au devenit mai stabile (60-80 Mbsp) si ping 20 (ceea ce e foarte bine). Măsurate pe Mac mini M2. Ar ajuta la ceva daca aș cumpăra un router, pe care sa îl conectez la vechiul router (aflat in uz acum) Telekom si acest nou router sa îl setez Acces Point? Sau cheltui banii degeaba? Scuze, pentru off topic.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor