anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange o singura companie

Baiazid
Junior entuziast

Oare se va termina anul acesta cu doua. Compani Orange cu doua rețele de fibra separate cu grile tv separate și multe altele eu cred că nu se va termina nici an anul 2025 poate la anul an 2026 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt unele  mici diferențe, dar nu la grilele tv, care sunt oarecum aceleași și o spun din proprie experiență.

Sunt ferm convins că se dorește unificarea totală, dar probabil că mai sunt unele chestiuni tehnice care nu se pot realiza decât într-o perioadă de timp rezonabilă.

Să sperăm că se va termina cât mai repede!

Baiazid
Junior entuziast

Mai repede de anul 2026 nu se va termina unificarea la Orange o confirmare de plata a facturii durează 3 sau 4 zile la Digi plata ori o faci an aplicație ori an alta parte confirmarea de face imediat nu stai cu zilele că la Orange Digi lucrează cu oamenii Orange lucrează cu roboții de asta și unificarea se face greu se mișcă roboții greu nu știu limba romana 

Posibil să fie și ce spui tu, habar nu am!

MihaiC99
Campion

Salut,

În mod normal, ar trebui să fie stabilit un termen limită clar pentru finalizarea tranziției, așa cum s-a procedat și în cazul închiderii rețelei 3G, planificată până la sfârșitul anului.

Diferențele între cele două rețele sunt semnificative, întrucât clienții OROC nu beneficiază de acces la multe dintre serviciile și ofertele disponibile.

Totuși, este încurajator faptul că se lucreaza pentru rezolvarea acestei situații.