anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrebare stalp Telekom - posibil in curand sa se prabuseasca

Cristian98
Junior

Salut, am o intrebare. Am stalp de la telekom in fata casei si este foarte inclinat spre casa, posibil in curand sa se prabuseasca si sa produca pagube, deoarece acum 2 saptamani s-au scos firele care erau la fiecare stalp si din vecini si nu mai prea are ce sa-l sustina. Am inteles ca mai nou cum a preluat orange actiunile de la telekom, trebuie sa apelez la ei, ma puteti sfatui ce as putea sa fac

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fă câteva poze și faci o sesizare din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Sau tot de acolo încerci să discuți cu Djingo !

Eu am sesizat zilele trecute unor angajați din teren o problemă similară.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fă câteva poze și faci o sesizare din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Sau tot de acolo încerci să discuți cu Djingo !

Eu am sesizat zilele trecute unor angajați din teren o problemă similară.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

arsradu
Fost #StarMember

Orange a preluat serviciile fixe. Pentru serviciile de voce mobila trebuie sa te adresezi Telekom-ului. 

Client Orange

De acolo m-au trimis la orange di de la orange au zis ca ei n-au habar de asa ceva, sa ma adresez la primarie

Corect, pentru că rețeaua este a primăriei. Operatorii de servicii sunt doar simpli gestionari ai rețelei, care este doar utilizată de operator, nicidecum schimbată /demolată.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

FLo1
#StarMember

@Cristian98: Te rog să adaugi aici o poză cu stâlpul respectiv. Ești sigur că nu e un stâlp de la rețeaua electrică? Eu cred că nu e un stâlp nici al Telekom și nici al Orange. 

Pe de altă parte, poate fi un stâlp parte dintr-o rețea care urmează să fie demolată, motiv pentru care a fost într-o primă etapă decuplată rețeaua veche.

Se poate inchide, am reusit sa iau legatura cu cei de la orange si o sa trimita o echipa.

Da, este tipică unei rețele clasice, folosită pentru telefonia fixă acum 30 de ani. De aici motivul acestei neclarități.  Mare parte a acestor rețele au fost dezafectate și schimbate. 

Curiozitate: stâlpul este izolat sau este parte dintr-o rețea cu mai mulți stâlpi similari?

Este parte dintr-o retea, ca inainte erau puse firele pe el, acum ceva timp le-au mutat pe alti stalpi.

Mulțumesc. Și bănuiesc că au făcut noile conexiuni din niște cutii de conexiuni, regăsite pe noii stâlpi, probabil de beton.

Vechea rețea urmează a fi dezafectată treptat: mai întâi căblăraia, iar apoi vor veni și pentru stâlpi. La aceștia e nevoie de alte utilaje, atât pentru transport cât și pentru manoperă (scoatere din fundație și readucere teren la forma inițială).

Buna,

Imi poti spune, te rog, pe ce canal ai luat legatura cu ei si ce documente le-ai furnizat? Am o situatie similara si as avea nevoie sa scap rapid de stalp pt ca nu pot incepe lucrarile de constructie pe teren.

Multumesc

Dă-mi și mie nr te rog!

Și eu am un stâlp la fel ! Este de lemn scrie pe el Telecom și nu reușesc să scap de el întrucât acum numai are nici un fir pe el

Cagnm
Începător

La ce ne ai sunat? Ca am o problema similara și acum numai este nici un fir pe acest stalp pe care îl am!

MihaiC99
Campion certificat

Poti incerca să-i contactezi prin chatul din aplicatia my orange. Prin aceasta metoda poti atasa si poze de la fata locului.

my orange - altele - contact & feedback - Scrie-ne