anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura mare fara înstiintare de la telekom

Costa
Junior
Mai oameni buni ce se întimpla cu facturile telekom vin prea mari aud la multi prieteni ca i-au incarcat la facturi fara sa-i înstiinteze nimeni din care ma regasesc si eu ce-i de facut unde sa ne adresam ca la telefoanele care sint nu raspunde nimeni eu am trimis citeva emailuri dar nici un raspuns de o saptamina ce putem face magazinele telekom nu pot face nimik m-au trimis la orange acolo si ei mi-au raspuns ca nu stiu si nu ma pot ajuta ce-i de facut s-a mai întimpinat careva cu aceasta problema mai am inca 10 luni pina la expirarea contractului cu telekom ce pot face sa nu mai platesc asa mult de la 69 ron la 122 ron ce sa fac sa nu mai platesc deloc sa reziliez contractul
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Costa, bun venit in Comunitate!!! S-a schimbat ceva in serviciile de pe factura, au aparut altele? Ai avut o reducere pentru primul an de contract si acum s-a revenit la pretul normal al serviciilor? La ce numar ai sunat? "Numărul de contact la care veți putea apela pentru consultanță este 1930, iar în cazul în care doriți informatii despre oferte, puteți suna la numărul 0219890". DETALII aici.

Costa
Junior
Buna da dar mie nu mi s-a specificat cand am facut acel contract ca e cu reducere un an de zile nu are cum Timp de doi ani voi plati regulat in functie de schimb valutar nici vorba ca dupa un an de zile voi plati triplu .apropo si exact de cind a preluat orange mi-a venit 180 si ceva ron e cam dubios ... Si am sunat la 1980 si astept de-mi vine acru nu raspunde nimeni de parca nu au timp niciodata si cînd am sunat la tel pentru a face abonament raspunde in secunda 2 si imi zic fetele ca nu-i la ele si ma redictioneaza la colege si astept cite 20min si nimik nu se numeste bataie de joc ????

Viocat
Senior certificat
Pana la urma ce scrie in contract. A fost 69 lei doar o anumita perioada sau pe intreg contractul. Daca doar incarca in plus ti-am spus si in vechiul post aici https://comunitate.orange.ro/questions/2880372-probleme-factura-telekom Mergi la opc daca nu raspunde nimeni la telekom.

delfinas
#StarMember
Costa, imi pare rau, dar mi-e tare greu sa inteleg situatia ta. Intai spui ca ai sarit de la 69 de lei la 122, pe urma spui ca ai platit 180. Trebuie sa suni la 1930, nu la 1980. Incearca maine, poate in timpul saptamanii au mai multi consultanti care sa raspumda la telefon.

mihai_13
Maestru
- divizia mobila romtelekom este preluata de Orange ? - ce servicii ai la romtelekom ? mobil? fix? tv? internet?

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut!

Începând din 28 martie 2022, Serviciul Clienți Orange Romania Communications poate fi contactat la:

- 300 (apel gratuit din reteaua Orange si Orange Romania Communications)

- 0374300300 (apel cu tarif normal din alte rețele și din roaming)

- 0711001930 numar apelabil din roaming - apelul este gratuit din orice rețea din Uniunea Europeana; pentru apelurile către România din țări nonUE taxarea se va face conform tarifelor locale din țara respectivă