anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro ful minute si net in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G???

Lordul
Junior entuziast
Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro fara perioada contractuala cu minute si net national NELIMITAT in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G ???
81 Răspunsuri 81

Lordul
Junior entuziast
Încă aștept să mă sune ...:((( Semnal Orange și stare ...

Lordul
Junior entuziast
Și semnal Telekom ... Dual SIM amândouă cartelele în același telefon ...

BlackWolf
Maestru
Uneori unii operatori ai retelelor de telefonie sunt ori incompetenti, ori nepasatori. Mai bine te duceai in magazin fizic la Telekom sa faci portarea, era mai simplu decat prin telefon. Cred ca era si gratis. Vodafone nu imi amintesc sa imi fi cerut ceva la portare. E bine ca macar ai rezolvat, s-au pastrat ofertele vechi si esti multumit. Pacat ca de cand au preluat Telekom-ul fix, Orange-ul a cazut in cap. Era o retea destul de buna inainte, dar o sa se rezolve toate problemele pana la urma. Ok, ce folosesti tu pe calculator de ai nevoie de viteza aia? Eu la peste 100 Mbps in medie am si download si upload bun la orice, pot urmari orice in 4K HDR pe tv-uri, tableta, calculatoare, telefoane...etc, minim 4 streaming-uri simultan + multe alte lucruri solicitante, toate pe wifi. Si am si viteza excelenta in jocuri. Mi-am facut reteaua wifi in asa fel incat sa am semnal full si viteza maxima peste tot in casa si in curte, inclusiv cu amplificator si 2 routere conectate toate intre ele prin cabluri, nu bridge wifi. Tot e conectat in retea prin wifi, inclusiv lucrurile smart de prin casa si merge totul excelent, fara sa pice sau sa fie instabil. Prin cablu la routerul principal am conectat doar sistemul de supraveghere si un calculator, atat. Nu suport mataraie si cabluri prin toata casa, ma axez pe wifi. Eu in casa pe date mobile pe telefon am in medie vreo 60 Mbps. Nu am fibra in zona, ca as fi pus, e si mai ieftina. Oricum si asa e bine si sunt destul de multumit de Vodafone si de internet. Imi acopera perfect nevoile. Internetul e si capabil 5G, nelimitat si mobil, il pot lua cu mine oriunde. O alternativa ar fi Starlink, dar e prea scump deocamdata si nu merita, cel putin in zona asta, dar se va ieftini. E foarte bine si asa. Problema la wifi-ul tau sigur e ca il folosesti pe cel de la ONT, nu ai luat un router suplimentar conectat in mod bridge. Nici un ONT nu ofera un wifi bun. Daca vrei wifi calumea, asta e solutia. Eu pe wifi pe router ieftin Huawei si fibra de 1 Gbps de la Digi am scos aproape 700 Mbps download. Nu poti sa te duci intr-un magazin fizic Orange sa vezi daca poti rezolva? Situatia e nasoala si nu cred ca o sa te sune.....

Lordul
Junior entuziast
Clar e undeva o limitare ... ii un router din asta super mega performant huawei HG8247h ... Asta wi-fi cand l-au schimbat de au adus fibra nu am intrat niciodata sa vad ce setari are , nici nu poti intra decat cu o versiune veche de mozila cica cu restu nu mai poti intra in interfata lui ... Pai clar ca doar ala de la telekom ii nu sunt bani de investitii in routere ... :((( nici nu ma prea intereseaza wi - fi Clar ca ce scule iti dau ei in custodie is cele mai naspa si ieftine posibile ... VIteza ca viteza ... pingu ii probleme cu el de vreo luna ... sta vreo 10 - 15 - 30 secunde cateodata numa in framuri ... ia si joaca jocuri online Acu depinde si ce joci ca sunt la care conteaza si viteza ... PINGUL e cel mai important la toate ... eu nu joc cine stie ce doar dota ... da atatea updateuri si cerinte i-or TOT bagat de in vreun an probabil tre alte componente ... Acu vad ca mi s-o dus iar in cap adrenalindu de la amd ... ma dispera si astia dejaaaaaaaaaaaaaa ... au placi video acesibile si bune da IS VARZAAAAAAAAAAAAAAAAA driverele ... poate varianta asta o fi aia castigatoare pentru ce am eu ...:))) de cand l-am luat tot sper sa fie asa ... Clar ca nu mai suna acu , daca ieri am si facut cere de portare la telekom ... de fiecare data ... or timis email sa urgenteze si in cursul zilei respective sau cat mai repede sa fiu sunat ... io durut in fund 6 zile or deconectat numarul din centrala si pa la revedere fraiere !!! O lasat sa pot sa ii sun doar pe ei !!! Mii lehamite deja ... tre sa ii mai sun eu sa ii anunt ca ii ultima luna cand le mai platesc si fixu ... Eu ajung EXTREM DE RAR prin Hunedoara , astea sunt chestii care ar fi trebuit rezolvate fara nici o problema telefonic . In locul lu telekom acu as lua baza de date cu toti fostii clienti si i-as suna si 99 % din ei sunt sigur ca s-ar intoarce in sec 2 inapoi in special aia trecuti pe orange si aia de inca is pe reteaua lor scosi instant din ea , lasati in aer cum is eu de 6 zile , numa ca eu is scos de orange . Nu cred sa fi trecut nici jumate din clienti preluati in orange si le-o luat foc deja RETEAUA la PRPIU si nu mai merge nimic ! Eu din 3 doar 1 ii trecut de proba cred ... cum puii mei tocmai a meu l-or luat nu putea ala mai putin folosit ... Sa vezi de nu ma suna dupa ce is portat in telekom sa imi zica ca or rezolvat problema :))))

BlackWolf
Maestru
Pai un ONT excelent. Nu iti bate capul cu setarile, ca sunt bune, nu au nimic. ONT-urile nu sunt facute pentru wifi, niciunul, nu numai astea pe care le dau astia in custodie, sunt doar pentru transformarea semnalului de la firba si sa-l dea mai departe la calitate maxima. E regula, toate au aceeasi problema, la ele wifi-ul este ca sa nu zica ca nu au. Toate sunt la fel, nu ai ce face. Tu nu ai nevoie, dar daca vrei wifi calumea, iei un router Huawei care e 100 lei si e foarte foarte bun. Il conectezi la ONT, suni la ei la asistenta si iti vor dezactiva wifi-ul de la ONT si iti vor activa modul bridge de la ei din calculator, ca sa iti functioneze routerul. Pai ai ping mare, ai lag. Joc si eu jocuri online, cum ar fi World of Tanks, GTA 5 Online sau CS GO si merge excelent, nu am pic de intarziere. Aveam lag cand aveam netul de la Orange si uneori nu imi intra in GTA Online, acum nu mai am, merge perfect. Am un coleg care are Telekom pe fir si tot asa aiurea merge, cateodata mai si pica cu orele. Facea si inainte asa, dar de cand a fost preluat de Orange e si mai rau. Eu nu sunt fan Amd, chiar daca sunt bune, nu imi plac mie. Eu doar Intel si nVidia folosesc si m-am inteles foarte bine cu ele pana acum. Pai nici nu cred ca mai are sens sa te gandesti sau sa te stresezi, astepti sa se faca portarea inapoi si gata. Portarea oricum se va face. Doar sa vorbesti cu ei sa renunti la fix. Oricum reteaua e la pamant, asta e naspa. Ce pui in loc? Pai eu sunt convins ca Telekom isi va suna toti fostii clienti. M-au sunat si pe mine, eu care-s pe Vodafone si nu am nici o treaba cu ei... :))

Lordul
Junior entuziast
Eu știu ce zici tu doar că ... unii își permit Intel și nvidia iar alții încearcă să ia cam aceleași performanțe la juma de preț. Nu e totuna sa dai pe o placa 2000 de lei sau 1000 ... La hard stau bine AMD problema la ei a fost întotdeauna softul!!! Pai jucam până acum 1 luna fara pic de lag / delay doar când se mai apuca windowsu de ceva update apărea 2 -3 sec după care își revenea la normal ore întregi fără lag , da de vro luna ii gata joc de joc lag...cum de altfel iau și Xiaomi 8 care ce nu merge la el nici că îmi pasă și alta un Samsung. De regulă caut recenziile făcute de câți mai mulți testări ... Am văzut la samsunguri calitate mult sub ...telefoane la juma de preț...8 proul e foarte ok și la capitolul construcție știe și 4k , că nu mere că altu la preț triplu sau de 6 7 ori e altceva , da și la ăștia Xiaomi tot cu softul ii problema că la amd, vin cu updaturi da durează ... Da AMD vad că numa nu o mai scot la capăt cu softul de când am eu ceva habar de calculatoare...cu toate că hard din ce știu eu stau mai bine decât nvidia, da degeaba ai mașini daca nu ai șoferi...:(((

Lordul
Junior entuziast
Nu sunt eu specialiști lu pește prăjit, da prin 2000 cred am avut primul PC și învățăm să instalez sisteme... Mi-am comandat acu 3 ani cred un Intel nou de la calculatoare ok că aveau și secțiune cu calculatoare noi cica da mi-am luat o țeapă că ăia mi lo dat vechi , nici măcar windowsu nu or fost în stare să pună ce trebuie - l-am făcut țăndări după câteva luni și am comandat de la cel componente după buget și l-am ansamblat eu ...ieși mai ieftin decât configurații gata făcute de ei Tot AMD din nou după buget.. :((

BlackWolf
Maestru
Asa este. Componentele AMD mai vechi sunt mai ieftine, da, dar cele noi sunt cam la fel ca restul si la pret si la performante. Si la soft da, mereu au avut mici probleme, chiar si cu Windows 11 mai nou. La tine e posibil sa fie si mici probleme hardware sau software, dar totusi tind sa cred ca e mai mult de la internet, de asta ai lag. La telefoane da, brand-urile mai mari si mai scumpe stau putin mai bine pe partea de soft si calitate. mai sunt si excep[tii, dar in principal asa e. La telefoanele ieftine cu specificatii de telefoane mai scumpe a trebuit sa se stranga cureaua de undeva si asta a fost la materialele si la soft. Da, la calculatoare este cel mai sanatos sa il faci pe bucati, nu sa il iei gata configurat. Eu asa fac, exceptie fac laptop-urile. Si cel mai bine e sa iei totul nou, nu sa te incurci cu lucruri folosite. Daca renunti la fix-ul de la Orange, ce pui in loc? Renunti doar la TV sau si la internet?

Lordul
Junior entuziast
Toate componentele si Intel si AMD si telefoane si absolut tot la lansare au un pret dupa 6 luni altul , dupa un an altul , dupa 2 altul inainte de lansarea urmatorului "nivel" le iei sub jumatate din pretul de lansare ... acu depinde cate de tare te tine buzunaru sa fii tot timpul detinatorul ultimului device aparut :))) Nu am comandat NICIODATA pc-uri vechi ..nici componente vechi ... am si zis cu ala INTEL am luat o mare TEAPA ... eu l-am comandat NOU si aia lau trimis vechi !!!! NICI nu comand nimic vechi ... oricum sunt "prea sarac" sa mai iau si rahatul lu altu ... la ceva nou inc amai ai ceva garanti la unii care sunt seriosi ca poti nimeri si TEPE !!! La AMD ori ca iti iei ultimul aparut ori ca iei mai vechi tot vei avea PROBLEME din cauza SOFTULUI ... am mai zis HARDWARE stau mai bine decat intel sau ndvidia din ce stai eu ... ultimii ani nu prea ma mai intereseaza IT-ul asa mult spre deloc dar STAU prost la capitolul soft INTENTIONAT sau NU habar nu am ... Intel + nvidia vs AMD + amd aceleasi performante pretul e destul de mare intre ele cel putitn la placi video sunt cazuri cand sunt sub 50 % pretul , ( cel putin cand am luat eu pc asta asta ere diferenta intre ele , nu cred sa fii scazut in astia 2 ani si ceva prea mult diferenta intre ele asa mult , inca nu au soft STABILLLL la o placa video dedicata amd luata cu aproape 1000 de lei acu 2 ani si ceva ) . Nu mai pun nimic in loc de fix , oricum nu era neaparat necesar , il tineam asa sa fie tinut , sper sa reusesc sa anulez contractul telefonic . La televiziune vad ce oferte au rds sau cine or mai fi .... posibil sa ramana tot de la acestia , vad . DAR la netu prin fibra tre sa fiu NEBUN sa renunt dupa ce am platit pestes 15 ani cred net MAXIM prin lita 20 Mbps maxim pe tehnologia aia si pana la mine picau pe lita 6 - 7 Mbps asta undeva pe 300 de metri cred atat era din centrala lor pana la mine si mai PICAU pe urma din ei in functie de cati erau conectati ... erau anumite dati cand aveam 2-3-4 Mbps ... si acu sa renunt la fibra de 1 G , de cand am fibra nu pot sa ma plang ... la mine a fost pot zice FOARTE stabila , de 2 -3 ori o picat si nu o durat foarte mult remediarea probemelor iar lag nu era , ping mai tot timpul 2-3-4 -5 ms si jiter 0-1-2 maxim . Din aproape 50 de euro mai raman cu interenetu si poate televiziunea prin satelit .

Lordul
Junior entuziast
Da de unde nu e nici o taxa de sim sau procesare ... trebuie sa platesc 3 colete a 17 lei coletul probabil + tva si apar pe prima factura 51 de lei + tva cred ... care vin din acelasi loc in acelasi timp ... si care se putea trece 1 PLIC ... INCOPETENTA ... PROSTIE ... sau REA VOINTA ...

Lordul
Junior entuziast
Si curieru ui ce face azi dupa ce confirm livrarea azi si le ia in masina sa le aduca .... a coletul din depozit sa mi-l aduca ... stau acasa si astept coletele ... fara sa ma sune , fara sa vina la locatie ... COMPLETEAZA el ca, coletele nu au putut fi livrate si livrarea sa se faca in alta zi !!! Il sun, ma directioneaza la o operatoare ... pana la urma reusesc sa vorbesc cu JEGUL de curier ... CARE imi zice ca mai are nu stiu cate colete si nu vine azi la locatie !!! COLETELE ERAU LA EL IN MASINA !!! Ii zic sa la dea la cineva in HUNEDOARA si mi le aduce persoana respectiva ... " IMI ZICE CA NU LEA luat din depozit !!! COLETELE ERAU LA EL IN MASINA !!! ... MAI ZICE ca abea dimineata au ajuns in depozit si nu a avut loc sa le ia !!! 3 plicuri care is trecute ca si colete ... si din minciuna in minciuna ... el completase CA NU M-A GASIT LA LOCATIE de la el din burta cu coletele in MASINA !!! Cum sa vina sa mi le mai predea azi ??? Sun a doua oara la sediu DPD Bucuresti ... ii spun operatoarei situatia si ea zice ca il suna sa mi le aduca azi ... este ora 20 ... nu a ajuns nici un colet la mine !!! ZICI CA IS INTR-UN cosmar urat care nu se mai termina .... Ma uit la vodafone ... si SURPRIZA ... au digital 9 redus la 6 euro cu tva si e disponibil si la portare si dau 50 G net in 5 G ... la mine nu au decat 4 G ... la cat de nervos is cred ca miine refuz simurile si fac portare la vodafone sa se spele telekomu pe cap cu DPD - ul la care le baga bani in buzunar pe spatele prostilor ... am facut o simulare sa vad ce oferta au pentru mine ... si bineinteles ca livrarea e GRATIS la vodafone ... astia or ramas si far aclienti si si acu incearac sa fraiereasca pe aia de s-ar intoarce ...

Lordul
Junior entuziast
Stai cu limba in gura pavu-le si nu zici nimic ca si vodafonu are abonamente la 6 euro ... e drept ca la ei ii 24 de luni perioada contractuala si ii limitat netul la 50 G .

BlackWolf
Maestru
Asa e, nu trebuie sa cumperi decat componente noi, cea mai buna solutie. Trebuia sa le trimiti inapoi pc-ul si sa le faci reclamatie. Tot ce apare la inceput e mai scump si dupa un timp ii scade mult pretul, e normal. Da, au putin mai multe probleme pe parte de software, dar in mare se comporta foarte bine si au ajuns ca pret aproape de Intel la procesoare. La placi video e mai greu, dar nu sunt departe. nVidia este regina placilor video, AMD mai are mult de lucru pentru a-i ajunge. Doar pe Intel i-a ajuns la procesoare, poate chiar depasit. Eu mereu m-am inteles foarte bine cu Intel+nVidia, fara probleme si mereu am folosit doar astea. Ramai tot cu acelasi internet prin fibra. Pune televiziune tot prin fibra de la Orange fix. Daca vrei prin satelit, renunta la cel de la Orange fix satelit si pune Orange satelit. E net superior. Mi se pare cea mai buna televiziune prin satelit de pe piata, multe posturi si e si calitativ, foarte rar pica cand ploua sau sunt nori foarte grosi. Eu le-am avut pe toate, asta am acum si asta ramane. Uita de Digi, televiziunea lor e varza.....

BlackWolf
Maestru
Naspa, e stupid, dar cine stie, poate asta e procedura lor de trimitere a sim-urilor pentru portare. E nasol, e plin de incompetenti si oameni batuti in cap peste tot, din pacate. Eu am o parere buna de DPD, m-am inteles bine cu cei din zona mea. Pacat ca cei de la tine fac rahaturi de astea. SI eu de Telekom mereu am avut o parere proasta, nu e ceva nou. Ai renuntat pana la urma la Telekom? Daca faci portare la Vodafone, incearca intai Vodafone Flex sau cartela, dupa treci la abonament de 6 euro daca vrei. Eu de la Vodafone am 2 abonamente de telefon mobil de 5 euro cu cate 125 Gb lunar, o cartela Prepay de telefon mobil, un abonament de telefon mobil de 11 euro cu internet nelimitat, un abonament de internet mobil de 10.5 euro cu internet nelimitat si un abonament de internet mobil de 2 euro cu 5 Gb, toate fiind 5G si la fidelizare. Nici eu nu am 5G aici, doar 4G, dar candva in viitorul apropiat o sa vina si ala peste tot, deocamdata e bine si doar 4G. Eu sunt destul de multumit de ce am...

FLo1
#StarMember
@PVAndrei: Vorba multă (asemeni unuia din vânzări) nu e productivă și eficientă, dimpotrivă, e derutantă și contradictorie cu realitatea și experiența altora. Deci slăvind doar pe unii nu înseamnă că respectivii sunt cei mai buni.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!