anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adeverinte Orange (Telekom Romania Communications S.A)

Ciprian68
Începător

Buna ziua,

Poate cineva sa ma indrume de unde anume sa obtin: adeverinta de venituri brute (conform Anexei 6 din legea nr.360/2023), adeverinta de sporuri pentru munca prestata in timpul noptii si adeverinta de sporuri cu caracter permanent si compensatii pentru perioada lucrata in Directia Judeteana de Posta si Telecomunicatii, SNTC Romtelecom si Telekom Romania Communications S.A.

Adresa de email: [email protected] nu mai este de actualitate si la nr.de telefon 021 400 51 58 nu raspunde nimeni.

Multumesc !

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut din nou!

Pentru înregistrarea solicitării este necesară trimiterea următoarelor documente în format .pdf (semnate și datate):

• cerere în care să fie menționată perioada lucrată, locul de munca, tipul de adeverintă necesar
  • un numar de telefon de contact
  • copie carte de identitate 
  • copie carnet de munca  

Documentele pot fi transmise prin corespondenta la adresa: ORANGE ROMANIA SA,  Str. Matei Millo nr. 5, sector 1, Bucuresti,  Departamentul Resurse Umane, sau Ia adresa de email: [email protected]

N.B adresa [email protected]  a fost decomisionată

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

55 Răspunsuri 55

Alexandra271
Junior

Bună ziua, îmi poate spune cineva cum pot obține o adeverință conform căreia mama mea, decedată, a cumpărat integral un apartament de la fosta Direcție de Telecomunicații București? Am nevoie pentru a face succesiunea, iar mailul [email protected] este nevalid.

Mulțumesc!

Salutare!

Cred că cel mai mai bine este să le scrii un mesaj privat de pe pagina lor de Facebook  . Sigur, cred că de luni încolo ar fi cel mai potrivit, pentru că nu știu dacă îți vor răspunde zilele acestea.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Bună ziua, am solicitat o adeverință de vechime în muncă anterioară lui aprilie 2001 , încă din data de 11.02.26 Mi s-a spus că au termen de 60 de zile pentru emiterea ei ,dar acest termen este depășit și acum mi se spune că se mută locația arhivei ceea ce provoacă întârziere. Mă poate ajuta cineva cu detalii suplimentare?

Bună ziua! Eu am făcut solicitare de un an jumătate,și nu am primit nici un răspuns.O singură dată am vorbit cu o doamnă,și cu mi-a spus ca sunt foarte multe cereri.

Alexandra271
Junior

Bună ziua, am reușit să iau legătura cu doamna de la HR, însă de peste două luni aștept un răspuns. Îmi poate spune cineva în cât timp cei de la Orange răspund? 

Nu mi se răspunde nici dacă această chitanță există nici dacă nu există, iar eu nu pot face succesiunea.

A mai fost cineva în această situație? 

Și dacă da, în cât timp ați primit un răspuns?

@Alexandra271, ai folosit adresa [email protected]? De ce fel de document ai nevoie?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Doamna de la HR a trimis documentele către departamentul competent pe 7 mai, chiar în ziua în care am vorbit la telefon, și a fost foarte amabilă, însă de atunci tăcere. 

Documentul care îmi trebuie este o chitanță sau o adeverință care să confirme faptul că mama mea a achitat integral un apartament cumpărat de la Romtelecom. 

Am trimis pe [email protected] toate documentele pe care le am, procesul verbal de predare-primire, contractul de vânzare-cumpărare, calitatea mea de moștenitor și certificatul de deces al mamei.

Știi cumva numele doamnei de la HR? Mi-l poți trimite în mesaj privat.

Bună ziua,

Marilena. Am greșit sau a intrat autocorrectul. Am trimis mesaj privat cu numele complet al doamnei și cu numărul de mobil al doamnei.

Mulțumesc 

Buna ziua, care este numarul de telefon al doamnei Marilena? Din martie am trimis o solicitare pentru scoaterea carnetului de munca al mamaei mele, solicitarea s-a inregistrat in aprilie, termenul de 60 de zile a trecut si desi a fost foarte responsive, de 2 saptamani, nu imi mai raspunde deloc. Este nevoie urgent pentru a incepe demersurile pentru pensie. Am transmis si mi s-a confirmat ca documentele/cererea sunt corecte. Nu pot sa astept o vesnicie dupa ele, mama mea are nevoie de pensie urgent.

Bună ziua,  eu am depus cererea și actele necesare din 2025 aprilie, în afara de număr înregistrare de raspunsul ,, urgentam ,, încercăm sa rezolvam,, nu am obținut nimic.

Nu stiu cum am putea rezolva aceasta situație, deoarece și eu doresc sa depun dosarul de pensie.

Bună ziua!

Din păcate, procesul este foarte dificil, mai ales în lipsa oricărei forme de cooperare din partea lor.

Din câte am înțeles, începând cu anul 2011, odată cu trecerea la sistemul electronic, toate companiile care dețineau cărțile de muncă în format fizic au avut obligația să își contacteze foștii angajați și să le înmâneze aceste documente. În același timp, angajatorii trebuiau să păstreze copii ale cărților de muncă.

Vă recomand să verificați mai întâi la Casa de Pensii, pentru a vedea dacă documentul a fost predat acolo. Dacă nu, trimiteți o solicitare în scris către ITM, în care să explicați întreaga situație. Dacă nici această variantă nu duce la un rezultat, din păcate, soluționarea cazului va fi posibilă doar pe cale judecătorească.

Observ un tipar destul de clar în astfel de situații: fie se invocă faptul că „se mută arhiva”, fie că „se lucrează la rezolvare, dar mai durează”, fie pur și simplu nu mai răspunde nimeni. Între timp, oamenii care au muncit ani de zile nu își pot obține drepturile, tocmai atunci când au cea mai mare nevoie de ele.

Personal, nici până în prezent nu am primit vreun răspuns. Nu îmi permit să aștept ani întregi și, sincer, mă tem că, fără demersuri suplimentare, nu se va întâmpla nimic.

Îmi pare extrem de rău că este nevoie să ne chinuim atât de mult când totul putea să fie atât de simplu.

Bună ziua!Si eu am vorbit cu o doamnă (nu i-am reținut numele)anul trecut în iulie ,mi-a zis că durează până primesc un răspuns,dar nimic…..

Bună ziua. Sunt obligată să scriu aici, ca răspuns, deoarece forumul nu îmi permite deschiderea unui subiect nou.
Am nevoie urgentă de ajutorul unui moderator pentru a escalada un caz blocat la Resurse Umane ([email protected]). Este vorba despre dosarul de pensionare al mamei mele.
Solicitarea noastră pentru eliberarea carnetului de muncă din arhiva fostului Romtelecom este înregistrată oficial din 3 Aprilie 2026, desi mi s-a confirmat initial in Martie 2026
Deși termenul de 60 de zile comunicat a expirat la începutul lunii iunie, departamentul HR a încetat să mai răspundă la e-mailurile noastre de follow-up de mai bine de 3 săptămâni. Înțelegem că arhiva fizică se află în proces de mutare, însă mama mea se află într-un blocaj total și nu își poate depune dosarul la Casa de Pensii.
Vă rog ca un moderator să trimită o alertă internă direct către managementul HR pentru a verifica stadiul Vă mulțumesc

Salut, Alexandra!

Într-adevăr, termenul pentru eliberarea adeverințelor cu informații din arhivă este de 60 zile, însă această arhivă este exclusiv pe suport de hârtie și acest fapt îngreunează foarte mult extragerea datelor din statele de plată.

Din păcate, colegii noștri nu pot oferi un termen exact în acest moment, dar te asigur că fac tot posibilul pentru a finaliza procesul cât mai curând.

Mulțumim pentru înțelegere și răbdare. Gânduri bune!