anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adeverinte Orange (Telekom Romania Communications S.A)

Ciprian68
Începător

Buna ziua,

Poate cineva sa ma indrume de unde anume sa obtin: adeverinta de venituri brute (conform Anexei 6 din legea nr.360/2023), adeverinta de sporuri pentru munca prestata in timpul noptii si adeverinta de sporuri cu caracter permanent si compensatii pentru perioada lucrata in Directia Judeteana de Posta si Telecomunicatii, SNTC Romtelecom si Telekom Romania Communications S.A.

Adresa de email: adeverinte@orange.com nu mai este de actualitate si la nr.de telefon 021 400 51 58 nu raspunde nimeni.

Multumesc !

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut din nou!

Pentru înregistrarea solicitării este necesară trimiterea următoarelor documente în format .pdf (semnate și datate):

• cerere în care să fie menționată perioada lucrată, locul de munca, tipul de adeverintă necesar
  • un numar de telefon de contact
  • copie carte de identitate 
  • copie carnet de munca  

Documentele pot fi transmise prin corespondenta la adresa: ORANGE ROMANIA SA,  Str. Matei Millo nr. 5, sector 1, Bucuresti,  Departamentul Resurse Umane, sau Ia adresa de email: askhr@orange.com

N.B adresa adeverinte@orange.com  a fost decomisionată

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

Alexandra271
Junior

Bună ziua, îmi poate spune cineva cum pot obține o adeverință conform căreia mama mea, decedată, a cumpărat integral un apartament de la fosta Direcție de Telecomunicații București? Am nevoie pentru a face succesiunea, iar mailul adeverinte@orange.com este nevalid.

Mulțumesc!

Salutare!

Cred că cel mai mai bine este să le scrii un mesaj privat de pe pagina lor de Facebook  . Sigur, cred că de luni încolo ar fi cel mai potrivit, pentru că nu știu dacă îți vor răspunde zilele acestea.

Succes!

Alexandra271
Junior

Bună ziua, am reușit să iau legătura cu doamna de la HR, însă de peste două luni aștept un răspuns. Îmi poate spune cineva în cât timp cei de la Orange răspund? 

Nu mi se răspunde nici dacă această chitanță există nici dacă nu există, iar eu nu pot face succesiunea.

A mai fost cineva în această situație? 

Și dacă da, în cât timp ați primit un răspuns?

@Alexandra271, ai folosit adresa askhr@orange.com? De ce fel de document ai nevoie?

Doamna de la HR a trimis documentele către departamentul competent pe 7 mai, chiar în ziua în care am vorbit la telefon, și a fost foarte amabilă, însă de atunci tăcere. 

Documentul care îmi trebuie este o chitanță sau o adeverință care să confirme faptul că mama mea a achitat integral un apartament cumpărat de la Romtelecom. 

Am trimis pe askhr@orange.com toate documentele pe care le am, procesul verbal de predare-primire, contractul de vânzare-cumpărare, calitatea mea de moștenitor și certificatul de deces al mamei.

Știi cumva numele doamnei de la HR? Mi-l poți trimite în mesaj privat.

Bună ziua,

Marilena. Am greșit sau a intrat autocorrectul. Am trimis mesaj privat cu numele complet al doamnei și cu numărul de mobil al doamnei.

Mulțumesc 

Bună ziua!Si eu am vorbit cu o doamnă (nu i-am reținut numele)anul trecut în iulie ,mi-a zis că durează până primesc un răspuns,dar nimic…..

Adb11
Începător

Buna ziua,

Stie cineva un numar de telefon de la HR?

In martie am facut o solicitare pentru adeverinta de venituri brute, adeverinta de sporuri pentru munca prestata in timpul noptii si adeverinta de sporuri cu caracter permanent si compensatii pentru perioada lucrata in Directia Judeteana de Posta si Telecomunicatii.

Am revenit de mai multe ori cu acea solicitare la adresa askhr@orange.com si mi s-a raspuns ca

"Din pacate inca nu este finalizata solicitarea dvs." sau

"Am revenit catre arhiva pentru urgentare" sau

"Colegii din arhiva depun toate eforturile pentru rezolvarea solictarii in cel mai scurt timp. "

Au trecut mai bine de 4 luni si nu am primit nici un document. Astazi trebuia sa depun dosarul la Casa de pensii !!!

Multumesc !

Bună ziua, vă sugerez să luați legătura cu un avocat.

Mie mi s-a spus, pe un ton neprofesionist, că nu mi se dă nimic, nici adeverința solicitată și nici adeverință că documentul cerut de mine nu se regăsește în arhivă. Mi s-a spus că arhiva Romtelecom nu este la ei și că, oricum, nu au documente mai vechi de 2018. 

Citisem că au fost probleme cu Telekom, care a refuzat să le dea foștilor angajați adeverințe și că a fost nevoie de intervenția judecătorească (există știrea pe internet), sperăm să fie un incident izolat și, după preluarea de către Orange să nu se mai pună problema.

Doamna de la HR și doamna moderator au fost amabile și politicoase, însă undeva se oprește.

Multumesc pentru raspuns!

Am vazut si eu stirea legata de fostii angajati.

Speram totusi, sa gasesc un numar de telefon de la HR, sa incerc sa vorbesc cu cei de acolo.

Dalma
Începător

Bună ziua. Vă rog să îmi comunicați o adresă de e-mail VALABILĂ unde aș putea trimite o solicitare pentru eliberarea unei adeverințe. Mulțumesc!

Salutare!

Poate mai funcționează serviciul.clienti@orange.ro sau încearcă variantele de aici .

Baftă!

Salutare!

Se pare că adresa a fost decomisionata. Găsești răspunsul la întrebarea ta în topicul de mai jos în care @DanielaH explica acest lucru.

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-orange-romania/adeverinte-orange-telekom-romania-commu... 

Un alt email ar fi: askhr@orange.com

Această adresă askhr@orange.com nu este corectă. Nu pot să transmit solicitarea.