@Jimi, in pachetul "Duster connected by Orange" este menționata un T3 si NU un T5.
Este posibil ca acest pachet sa se fi schimbat tocmai de aceea am întrebat.
Modelul tabletei este important pentru ca am verificat si vreau sa iți răspund la întrebările de mai sus.
Ambele modele de tableta suporta apeluri telefonice daca ai o versiunea cu cartela SIM, deci cel mai probabil tu ai un abonament de date pe acel număr din tableta de aceea nu ai acces la apeluri si merg doar SMS-urile. Poți verifica acesta ipoteza daca o sa pui o cartela normala in tableta si sa apelezi un număr. De altfel, find un abonament de date cel mai probabil ești taxat normal pentru SMS-urile trimise către numere normale, asta generează cost suplimentar si ar trebui sa verifici cum stai cu cost controlul.
Ai tot primit informații eronate aici pentru ca nu ai oferit toate detaliile de la început.
In primul rand, tableta beneficiază de funcția de apelare chiar si @flo_1 a menționat ca tu ai un abonament de date care nu suporta apeluri voce. Pe eMAG a fost vânduta si varianta cu WIFI iar comentările sunt la comun acolo, dar tu ai primit o varianta cu date mobile si funcții GSM.
In doilea rand @FaraUnID are dreptate in legătura cu abonamentul, find un abonament creat pentru DACIA si revândut de aceștia, va trebui sa iei legătura cu DACIA pentru a ti se confirma contul My Orange de către ei. Exista o persoana responsabila pentru acest lucru sau ar trebui sa existe.
Tot @FaraUnID are dreptate când iți spune ca DACIA e responsabila pentru acest pachet, iar ei trebuie sa comunice cu Orange pentru ați rezolva problemele. Tu nu trebuie sa iei legătura cu Orange ci doar cu DACIA.
In concluzie, recomandarea mea este sa iei legătura cu DACIA, poți sa ii apelezi la acest număr 0248 500 000 sau poți sa le scrii un mesaj de aici: https://www.dacia.ro/contact/raporteaza-o-problema.html
Încearcă ce am scris mai sus in legătura cu tableta si revino cu un mesaj sa îmi spui daca merg apelurile sau nu cu o cartela normala in tableta.
Poate poți sa ne pui o poza cu ce este menționat in contract ca include acest pachet, cred ca o sa fie foarte util pentru alți membri care o sa caute informații actualizate despre pachetul "Duster connected by Orange".
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!