anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme router ZTE

Andreea46
Junior

Bună ziua! Am un router ZTE si are aprins pe el doar Power si 2,4G si nu merge internet ul, nu apare reteaua la wifi 

9 Răspunsuri 9

Anca07
#StarMember

Buna @Andreea46 

Ai dat un restart routerului? Uneori si scoaterea acestuia din priza, si lasandu-l 1min asa, si apoi reconectandu-l, rezolva problema.

Daca ai facut asta si nu s-a rezolvat, ideal ar fi sa spui si ce model de router e.

De asemeni, ai incercat sa vezi daca conexiunea pe cablu merge? 

Ca si ultima solutie, as merge pe o resetare a acestuia, daca nu sunt probleme cu internetul de la Orange (daca ai exclus unele intreruperi de la ei). Asta as face-o doar daca stii sa faci setarile inapoi.

Te asteptam cu mai multe detalii🌞

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Mulțumesc! Am incercat sa conectez la un cablu ethernet dar tot nu merge, nici macar nu apare reteaua. E un ZTE F6605R. Am scos cablul de la power și am lasat pentru un minut, dar la fel nu funcționează. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă să introduci o scobitoare in găurica unde scrie Reset și apasă lung, până se sting toate ledurile și apoi vezi ce se întâmplă după ce se reaprind.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

@Vio73 , acest router cu internet de la Orange, se autoconfigureaza dupa reset? Multumesc pentru raspuns

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Revine la parametrii inițiali, da. 

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am apăsat timp de vreun minut aproape 2 dar nu da reset

Poate nu ai apăsat suficient de bine sau cum trebuie.

Buna @Andreea46 

Ai reusit sa resetezi routerul?

Zi cu soare!🌞

MihaiC99
Campion certificat

Dacă ești client Orange Romania atunci accesează aplicatia my Orange - altele  si folosește noua functia semnalizează o problema tehnica., poate te ajuta in rezolvarea problemei.