la 15-12-2025 10:17 PM - editat ultima oară la 15-12-2025 11:49 PM de delfinas
Buna seara! Am vandut locatia unde se afla acest abonament despre care va scriu, dar oricum abonamentul expira in 25.12.2025, si am fost la un centru orange si mi s-a zis ca trebuie contract de vânzare-cumparare ca, altfel nu se poate rezilia. Intreb: daca oricum expira contractul peste cateva zile, de ce mai trebuie sa ma prezint cu contractul, daca cumparatorul nu doreste prelungirea abonamentului? Se poate rezilia contractul si online sau doar mers intr un centru Orange? Multumesc!
la 16-12-2025 12:18 PM
Salutare!
Cererea de reziliere/închidere a abonamentului trebuie depusă cu minimum 30 de zile înainte de data dorită pentru încetarea acestuia.
Abonamentul nu se închide automat la finalul perioadei minime contractuale, ci se prelungește automat, lunar, pentru perioade succesive de 1 lună.
Poți depune cererea de reziliere atat online cât și fizic in magazin. Aceasta va fi trimisă către departamentul abilitat și vei fi contact pentru a ți se oferi detalii despre reziliere.
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81
Menționezi faptul că dorești închiderea abonamentului fără penalizari la terminarea perioadei minime contractuale. In cazul tau, trebuia să depui cererea inainte de 25 noiembrie. In cel mai RAU caz vei plati încă o lună în plus după terminarea perioadei minime contractuale.
15-12-2025 10:50 PM - editat 15-12-2025 10:52 PM
Asteapta sa treaca Craciunul, sau mergi pe 24.12, eventual si cu contractul de vanzare-cumparare, si nu vor mai avea cum sa se opuna.
Poti cere si pe chat My Orange sau telefonic, la 300, dar eu zic sa mergi tot intr-un magazin Orange, de preferinta Shop, nu Store, sa ceri rezilierea si sa ti se dea si dovada ca ca ai cerut incetarea contractului.
DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81?
Vezi ca s-ar putea sa ti se ceara si sa returnezi echipamentele primite.
la 15-12-2025 11:38 PM
Din cestiu eu se poate face cerere de reziliere cu 30 de zile inainte de expirarea perioadei contractuale. Sigur ca trebuie sa duc inapoi echipamentele. Multumesc de raspuns.
la 15-12-2025 11:46 PM
Da, teoretic ar trebui sa accepte cererea si in ultima luna din contract, pt ca ai achitat deja abonamentul pt ea, acesta platindu-se anticipat cu o luna. Insista pe orice cale care ti-e mai la indemana.
la 16-12-2025 05:30 AM
Salutare!
Depui cererea din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne.
Vezi că în momentul în care primești mesaj că serviciile au fost închise, trebuie să predai echipamentele la un Orange Shop. Este vorba despre router și/ sau receptor/ ci+ sau ce ai .
Baftă multă!
la 16-12-2025 11:32 AM
Salut @szabolcs85,
Poți solicita cu 30 de zile înainte de data la care se dorește închiderea efectivă, in cazul tau solicitarea se poate face începând cu data de 26.11.2025.
Poți sa faci totul online așa cum este menționat aici: https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81
la 16-12-2025 12:18 PM
Salutare!
Cererea de reziliere/închidere a abonamentului trebuie depusă cu minimum 30 de zile înainte de data dorită pentru încetarea acestuia.
Abonamentul nu se închide automat la finalul perioadei minime contractuale, ci se prelungește automat, lunar, pentru perioade succesive de 1 lună.
Poți depune cererea de reziliere atat online cât și fizic in magazin. Aceasta va fi trimisă către departamentul abilitat și vei fi contact pentru a ți se oferi detalii despre reziliere.
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81
Menționezi faptul că dorești închiderea abonamentului fără penalizari la terminarea perioadei minime contractuale. In cazul tau, trebuia să depui cererea inainte de 25 noiembrie. In cel mai RAU caz vei plati încă o lună în plus după terminarea perioadei minime contractuale.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor