la 12-07-2025 01:44 PM
Salutare,
De curand am instalat pachetul Orange 4G fix si TV Premium unde locuiesc, neavand acces la fibra asta a fost singura varianta buna.
Acum, totul merge perfect, doar ca as dori sa stiu cum pot accesa canalele TV de pe laptop, aici ma refer la PRO TV, Prima sport 1,2 etc.. si tot pachetul pe care il am si pe TV. Am incercat sa contractez optiunea cu 26 de lei, dar ma redirectioneaza catre pagina de mai jos, vezi screenshot unde imi zice ca am deja acces canale TV in Orange Tv Go, dar Pro tv nu merge spre exemplu.
Ce pot face sa vad tot ce este pe TV si pe laptop si telefon?
12-07-2025 02:42 PM - editat 12-07-2025 02:47 PM
Salutare!
Probabil nu s-au upgradat la ei tot ce trebuie și trebuie făcut un refresh.Te sfătuiesc să iei legătura cu ei din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Nu ți se va răspunde imediat, dar fiind weekend, cam de luni încolo se poate rezolva.
Normal, ar trebui să funcționeze, dacă ai pachet de tv pe cont, majoritatea canalelor de pe televizor, deci și cele despre care vorbești.
Eu am avut un astfel de pachet și a funcționat fără probleme cu ceva ani în urmă!
Poți să le scrii și din Chat Djingo sau să îi suni la 300/0374300300, urmând linia robotului.
Ar trebui să funcționeze pe 3 dispozitive concomitent.
Vezi, în același timp, să fii administrator pe contul My Orange.
Despre cum poți deveni administrator, ai detalii aici .
Sper să reușești!
Succes!
la 12-07-2025 02:23 PM
Salutare!
Unele canale nu sunt disponibile pe toate variantele (aplicație pe TV, versiune web sau aplicație pe mobil).
12-07-2025 02:42 PM - editat 12-07-2025 02:47 PM
Salutare!
Probabil nu s-au upgradat la ei tot ce trebuie și trebuie făcut un refresh.Te sfătuiesc să iei legătura cu ei din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Nu ți se va răspunde imediat, dar fiind weekend, cam de luni încolo se poate rezolva.
Normal, ar trebui să funcționeze, dacă ai pachet de tv pe cont, majoritatea canalelor de pe televizor, deci și cele despre care vorbești.
Eu am avut un astfel de pachet și a funcționat fără probleme cu ceva ani în urmă!
Poți să le scrii și din Chat Djingo sau să îi suni la 300/0374300300, urmând linia robotului.
Ar trebui să funcționeze pe 3 dispozitive concomitent.
Vezi, în același timp, să fii administrator pe contul My Orange.
Despre cum poți deveni administrator, ai detalii aici .
Sper să reușești!
Succes!
la 12-07-2025 05:01 PM
Multumesc Vio, prin Chat Djingo am rezolvat problema, a trebuit sa faca ei niste setari sa am acces in contul Orange Tv Go.
12-07-2025 05:03 PM - editat 12-07-2025 05:12 PM
Mă bucur că ai luat legătura cu ei și ai reușit. Ți-am spus că ar trebui să funcționeze, dacă ai și pachet tv pe cont.
Oricând poți scrie aici, în Comunitatea Orange și încercăm să te ajutăm din experiența noastră de clienți, unii dintre noi foarte vechi ( eu sunt de pe vremea Dialog).
Felicitări!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor